LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
pravo (45)

Studenti koji su ujedno roditelji – koja su njihova prava?

Studenti s dvostrukim životom, studenti roditelji. Jeste li se ikad pitali ostvaruju li oni veća prava zbog toga?

Studenti prava pojašnjavaju pravne i financijske pojmove

Da pravnici mogu biti kreativni, a pravo zanimljivo, odlučili su pokazati članovi studentske udruge Meritokrat koja djeluje na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Studenti zaslužni za prvo online suđenje u Hrvatskoj

Studentsko natjecanje Moot Court Croatia prvi se put održalo na online platformama. A ove je godine u njegovu sklopu prvo mjesto zauzeo tim 777 sa Sveučilišta u Splitu.

Profesori riječkog Pravnog fakulteta zauzeli vodeća mjesta u hrvatskom središtu European Law Institutea

Sveučilište u Rijeci čestita profesorima Pravnog fakulteta koji su zauzeli vodeća mjesta u hrvatskom središtu European Law Institutea.

Odabrano 11 hrvatskih mladih ambasadora za prava djece i mladih Europske unije

Dominik Budimir, Aleksej Leon Gajica, Gabrijela Ivanjko, Ema Korotaj, Karla Mak, Gabrijela Papec, Borna Štiglec, Nina Topić, Borna Turalija, Barbara Vukas i Mihovil Vuksanović mladi su ambasadori za prava djece i mladih EU-a.

Počele prijave za studentsko natjecanje Moot Court; ove godine donosi veliku promjenu

Do 7. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje u hrvatskoj inačici svjetski popularnog natjecanja za studente prava.

Prava putnika: Što kada vam prijevoz kasni ili je otkazan?

Svi ste se sigurno barem jednom u životu pronašli u situaciji da stvari na vašem putovanju ne teku glatko zbog, primjerice, kašnjenja vlaka, autobusa ili aviona. Koja su vaša prava u takvoj, ali i drugim sličnim situacijama?

EducationUSA LL.M predstavlja mogućnosti za stipendiranje poslijediplomskih studija prava

Na jedinstvenom obrazovnom sajmu, namijenjenom studentima prava i pravnicima koji se žele dodatno usavršavati, posjetitelji će imati priliku saznati informacije o međunarodno priznatim poslijediplomskim programima američkih visokih učilišta, prijavnim procedurama na izlagačke institucije, ali i troškovima studija i života na LL.M programima te dostupnoj financijskoj potpori.

Sajam prestižnih pravnih fakulteta iz SAD-a u Hrvatskoj

Poslijediplomske međunarodne programe prava i financijsku potporu za studij u Zagrebu izložit će devet renomiranih američkih visokih učilišta.

Od prava i bankarstva do volonterskog novinarstva

Evo me tu gdje jesam. Na fakultetu, na poslu i u redakciji portala Studentski.hr. Volontiranje mi je omogućilo da svoje slobodno vrijeme iskoristim na jedan produktivan način. Komunikacijske vještine danas i prije godinu dana su razlika nebo i zemlja. O empatiji i odgovornosti da vam ne pričam. To su neke stvari koje nemaš baš priliku naučiti tijekom školovanja.