LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
podrška (18)

HGZ pretrpio golemu materijalnu štetu u potresu; e-koncertom prikuplja sredstva za obnovu

Za pomoć pri obnovi HGZ-a iz svojih domova, 4. svibnja, u 20 sati nastupa troje naših svjetski poznatih glazbenika: gitarist Petrit Çeku, pijanistica Martina Filjak te violončelistica Kajana Pačko. 

Wu-Tang Clan dao svoju originalnu podršku medicinarima

U suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom grupa Wu-Tang Clan dala je svoju originalnu podršku svima koji se bore protiv pandemije.

Plesom i plavom bojom proslavimo Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Danas obucite nešto plavo i pokažite osobama s autizmom da nisu same!

VIDEO: Pjevački zbor Pravnog fakulteta pjesmom ohrabrio stanovnike Zagreba

Kako bi barem na neki način razveselili građane grada Zagreba zbog svega što ih je snašlo u zadnje vrijeme, članovi Zbora na ovaj su način odlučili poslati jedan glazbeni, borbeni pozdrav.

Hrvatsko katoličko sveučilište oformilo timove psihološke i duhovne podrške zbog širenja koronavirusa

HKS pruža studentima psihološku i duhovnu podršku u novim životnim okolnostima. K tome, rektor i sveučilišni kapelan pozivaju studente, profesore i djelatnike da mole jedni za druge, međusobno se ohrabruju i služe jedni drugima.

Studentski zbor Sveučilišta dao potporu studentima Fakulteta hrvatskih studija

– Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu daje potporu studentima i Studentskom zboru Fakulteta hrvatskih studija i njihovim nastojanjima te osuđuje svaki pokušaj nanošenja štete ugledu i mirnom studiranju studenata Fakulteta hrvatskih studija kao i svako nazivanje studenata koji se bore za svoja prava manipuliranima. – poručuju iz sveučilišnog SZ-a.

Odnedavno obustavljena tehnička podrška za Windows 7

Nakon 10 godina podrška za Windows 7 završila je 14. siječnja 2020. Microsoft više ne pruža tehničku podršku vezanu uz bilo kakve poteškoće, softverska ažuriranja i sigurnosna ažuriranja ili popravke.

Riječki studenti Vladi poručili „NE”

Studenti su se okupili u prizemlju Fakulteta i poručili „NE” Vladi i njezinim prijedlozima kojima pokušavaju ostvariti kompromis sa štrajkašima. Neke od poruka na transparentima bile su: Ovaj put pametniji ne popušta, Koeficijent ≠ osnovica, #dokraja.

Danas i studenti u štrajku!

– Smatramo da kao budući nastavnici i učitelji moramo podržati ovaj štrajk te simboličnim okupljanjem ispred Fakulteta izražavamo svoju podršku. – poručuju predstavnici dvaju studentskih zborova.

Centar Luka Ritz obilježio prvu godišnjicu rada; više od 400 korisnika dobilo podršku

– U proteklih godinu dana kroz rad smo se uvjerili da su potrebe za uslugama savjetovanja i pomaganja, psihosocijalne podrške i pomoći u učenju velike, što najbolje potvrđuje podatak da smo već u prvoj godini rada pružili 1800 usluga. – istaknula je ravnateljica Centra.