LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
odluka (36)

Neki osječki studenti neće morati platiti stanarinu za dom

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je novu odluku upućenu studentskim centrima koja se odnosi isključivo na smještaj u studentskim domovima i studentsku subvenciju. Kako je izjavila tajnica osječkog SC-a za „Glas Slavonije”, samo će 30 trenutačnih stanara u domu platiti smještaj za travanj.

Donesena nova odluka o radu djelatnika Sveučilišta u Splitu

Djelatnici Sveučilišta u Splitu prelaze na rad od kuće. Za komunikaciju su dostupni od 8 do 16 sati, a dežurni će po potrebi dolaziti na posao.

Sad je službeno: od sutra zabrana rada svim objektima osim nužnima, kao što su prehrambene trgovine

Na snagu stupaju strože mjere distanciranja, a podrazumijevaju otkazivanje svih javnih događaja i okupljanja, obustavu rada svih uslužnih djelatnosti koje nisu nužne, kao što su klubovi, kina, kazališta, bazeni, saune i sl.

12 prijedloga za odluke koje će vam olakšati život u 2020.

2019. će uskoro biti za nama. Pogledajte naše savjete za novogodišnje odluke koje će vam obogatiti i olakšati život u novoj 2020.

Europska studentska unija donosi tri nove rezolucije za hrvatske studente

Tri nove rezolucije tiču se definicije studentskog standarda, okupljanja jedinstvenog studentskog predstavništva na nacionalnoj razini te proračuna HSZ-a, tj. načina na koje se bira predsjednik nacionalnog studentskog tijela.

Kontroliramo li vlastite odluke?

Smatramo kako stojimo iza svake svoje odluke i uvjereni smo u pojedine stavove. Ipak, trebali bismo ponovno razmisliti te sami sebi razjasniti kako i zašto dolazimo do različitih odabira kroz život.

FOTO: Dan motivacije i inspiracije potiče na životnu pozitivu

Nova je godina tek počela, riješili ste se mamurluka i ozbiljno razmišljate o novogodišnjim odlukama – jedini je problem kako ih se pridržavati. Sitni znak pažnje dovoljan je da se sjetimo ne uzimati drage ljude zdravo za gotovo.

Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta ukida indekse

Od 1. siječnja nova je službena isprava iksica.

10 odluka koje svaki student donese početkom nove akademske godine

Studentske odluke nisu ništa novo. Uskoro kreće nova akademska godina, pa sukladno tome kreću i nova zavaravanja kojima se tješimo kako ćemo ove godine biti bolji, ažurniji, dostupniji, dakako samodiscipliniraniji te ćemo pokušati vratiti nekakav sklad u svoj život. Jest ćemo zdravije, početi vježbati, kavu zamijeniti zelenim čajem, čips voćem, pola kile čokolade s tri kockice tamne čokolade. Ići ćemo ranije spavati i napokon se, nakon nekoliko godina na faksu, učlaniti u knjižnicu fakulteta. Lijepo zvuči, ali ne, nećeš.

Uprava doma riječke studente izbacuje iz njihovih soba za vrijeme ispitnih rokova

„Razlog ovoga je što je Studentski centar iznajmio prvi paviljon studentima na razmjeni koji dolaze na početku sedmog mjeseca iako je taj paviljon već iznajmljen nama studentima koji smo dobili to pravo putem natječaja.“