LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI ŽIVOT

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu traži smjenu ravnatelja Studentskog centra

Ova odluka, navode iz Studentskog zbora, temelji se na brojnim pritužbama studenata na kvalitetu usluga koje pruža Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu.

Ova odluka, navode iz Studentskog zbora, temelji se na brojnim pritužbama studenata na kvalitetu usluga koje pruža Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je nedavno donijela važnu odluku koja će imati značajan utjecaj na upravljanje Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. U cilju poboljšanja kvalitete usluga smještaja i prehrane, te s obzirom na dugotrajno nezadovoljavajuće rezultate u upravljanju ovom institucijom, Studentski zbor je obvezao svog predstavnika u Upravnom vijeću, Ivana-Pavla Borasa, da glasa protiv produljenja mandata ravnatelju Miru Bošnjaku prilikom odlučivanja o tom pitanju.

Zagrebački tenisači završili nastup na Europskim sveučilišnim igrama odličnim četvrtim mjestom


Ova odluka, navode iz Studentskog zbora, temelji se na brojnim pritužbama studenata na kvalitetu usluga koje pruža Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu. Naime, shodno tim pritužbama jasno je kako studenti izražavaju nezadovoljstvo u pogledu smještaja i prehrane te smatraju da je vrijeme za promjenu vodstva kako bi se ostvarile nužne poboljšave u ovim područjima.
Kroz demokratski proces, predstavnici Skupštine bi trebali donositi odluke koje su usmjerene prema dobrobiti studentske zajednice, a ova odluka, koja se odnosi na glasanje protiv produljenja mandata ravnatelju Miru Bošnjaku, u tom slučaju je zapravo i glas studenata koji zahtijevaju pozitivne promjene i poboljšanja u radu Studentskog centra.
FOTO: UNSPLASH