LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI ŽIVOT

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu traži smjenu ravnatelja Studentskog centra

Ova odluka, navode iz Studentskog zbora, temelji se na brojnim pritužbama studenata na kvalitetu usluga koje pruža Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu.

Ova odluka, navode iz Studentskog zbora, temelji se na brojnim pritužbama studenata na kvalitetu usluga koje pruža Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je nedavno donijela važnu odluku koja će imati značajan utjecaj na upravljanje Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. U cilju poboljšanja kvalitete usluga smještaja i prehrane, te s obzirom na dugotrajno nezadovoljavajuće rezultate u upravljanju ovom institucijom, Studentski zbor je obvezao svog predstavnika u Upravnom vijeću, Ivana-Pavla Borasa, da glasa protiv produljenja mandata ravnatelju Miru Bošnjaku prilikom odlučivanja o tom pitanju.

Ova odluka, navode iz Studentskog zbora, temelji se na brojnim pritužbama studenata na kvalitetu usluga koje pruža Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu. Naime, shodno tim pritužbama jasno je kako studenti izražavaju nezadovoljstvo u pogledu smještaja i prehrane te smatraju da je vrijeme za promjenu vodstva kako bi se ostvarile nužne poboljšave u ovim područjima.
Kroz demokratski proces, predstavnici Skupštine bi trebali donositi odluke koje su usmjerene prema dobrobiti studentske zajednice, a ova odluka, koja se odnosi na glasanje protiv produljenja mandata ravnatelju Miru Bošnjaku, u tom slučaju je zapravo i glas studenata koji zahtijevaju pozitivne promjene i poboljšanja u radu Studentskog centra.
FOTO: UNSPLASH