LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
natječaj (725)

Objavljeni dobitnici sveučilišnih stipendija osječkog sveučilišta

Objavljen je popis studenata koji su dobili stipendiju osječkog sveučilišta, a dobitnici trebaju dostaviti ili poslati dokumentaciju najkasnije do 9. travnja.

Najboljim mladim znanstvenicima dunavske regije 1200 eura

Mladi znanstvenici dunavske regije imaju priliku osvojiti novčanu nagradu od 1200 eura. Prijedlozi kandidata trebaju biti poslani najkasnije do 17. travnja, a prijave najkasnije do 24. travnja.

Ostanite doma i osvojite idealni radni kutak koji ste sami osmislili

Zamislite da u svojem domu imate savršeni radni kutak koji ste sami osmislili. Ako ste učenik osnovne ili srednje škole, ovo se može i ostvariti jer je Šumarski fakultet u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom raspisao kreativni natječaj.

Zaljubljenici u razna područja umjetnosti imaju priliku promovirati svoje novonastale radove

Kulturni centar Osijek objavio je poziv za kreativno sudjelovanje u stvaranju skulptura i ciklusa fotografija te snimanje autorske pjesme ili pisanje kratke priče. Možete se prijaviti i na sebi svojstven način i tako si osigurati mjesto na izložbi i u publikaciji.

Idiom na književnoj večeri nagrađuje najbolji studentski rad; prijave u tijeku

– Cilj je omogućiti odabranim autorima potvrdu o vrijednosti njihova književna stvaralaštva tiskanjem radova i književnom večeri, a slušateljstvu dati priliku za literarnu komunikaciju s još nepoznatim perspektivama. – poručuju iz udruge Idiom.

Produžen rok prijave na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa

29. travnja novi je rok za prijavu na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa koji raspisuje Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu. U članku donosimo tko i što se može prijaviti.

Studentski zbor raspisao natječaj za financiranje studentskih programa; donosimo uvjete prijave

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 6 kategorija. Rok za podnošenje prijave je 29. ožujka u 11:59.

Raspisan natječaj za stipendije Vlade Francuske namijenjene hrvatskim studentima

Do 5. travnja zaprimaju se prijave za stipendije Vlade Francuske Republike. Prva i druga katergorija namijenjene su studentima diplomskog ili poslijediplomskog studija, a treća je namijenjena dvojnom doktoratu.

U tijeku Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade; donosimo uvjete za prijavu

Moguće su prijave u čak šest kategorija, a moguće ih je poslati najkasnije do 30. travnja 2020. godine u 16 sati.

Održava se radionica pripreme dokumentacije za Erasmus+

Izbjegni problem prikupljanja dokumentacije za prijavu na Erasmus+ sudjelovanjem na radionici koja se održava danas, 3. ožujka, u 14 sati.