LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
MM centar (38)

Bogat besplatan sadržaj u programu NOVA (NE)NORMALNOST – PROGRAMSKI VIRUS MM – KO VIDI 20

U novom programu koji se u MM centru referira na trenutnu pandemijsku atmosferu moguće je besplatno pogledati filmove, videe, fotografije...

Predstave i filmovi besplatni za studente do 15. srpnja!

Studenti uz predočenje iksice do 15. srpnja mogu besplatno gledati filmove i predstave. Prve filmske projekcije planirane su već ovog vikenda u Kinu Forum.

Otvorene prijave za 5. Reviju studentskog filma

– Svake nas godine iznenadi koliko se bliskim temama bave mladi autori iz regije, a opet im pristupaju na posve drugačiji i ponekad zaista inovativan način. Tako da željno iščekujemo nova filmska iznenađenja, ali i upoznavanje s novim autorima te druženje s onima koji nam se vraćaju iz godine u godinu. – ističe Matej Beluhan.

U SC-u svjetska premijera filma „Real”, snimanog u New Yorku za vrijeme redateljeva studiranja ondje

U MM centru moguće je besplatno pogledati svjetsku premijeru filma Vibora Krekovića, snimana u New Yorku za vrijeme njegova studiranja u glumačkoj školi The Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Izbor filmova s najstarijeg međunarodnog filmskog festivala utemeljenog u RH – besplatno u MM centru

Festival jednominutnih filmova u Požegi najstariji je međunarodni filmski festival utemeljen u Republici Hrvatskoj. Izbor njegovih filmova moguće je besplatno pogledati u zagrebačkom MM centru.

Ne propustite film nastao povodom godišnjice Odsjeka za etnologiju i kulturnu antroplogiju; prati etnologe na različitim radnim mjestima

Povodom 90. godišnjice Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu nastao je 25-minutni dokumentarni film „Etnoskopija”, koji je moguće besplatno pogledati u MM centru.

Performans baziran na noćnim morama – besplatno u MM centru!

U MM centru moguće je besplatno pogledati performans koji se bazira na izabranim tekstovima snova iz online projekta Arhiv snova, tzv. noćnim morama, čiji su manifestni sadržaj zastrašujuće, tjeskobne situacije, a sami snovi obilježeni su ponavljanjem i iznenadnim buđenjem.

Eksperimentalne videe Helene Schultheis Edgeler moguće besplatno pogledati u MM centru

Docentica Fakulteta za tekstilnu tehnologiju gostuje u MM centru gdje će sva zainteresirana publika moći besplatno pogledati projekcije njenih eksperimentalnih videoradova.

Najbolje od regionalnog studentskog stvaralaštva na 4. Reviji studentskog filma

U tri festivalska dana u MM centru Studentskog centra prikazat će se 75 studentskih filmova. Ulaz je na sve projekcije besplatan.

Otvorene su prijave za Reviju studentskog filma

Pozivaju se studenti da prijave svoje audio-vizualne uratke na novu Reviju studentskog filma. Njihova maksimalna duljina je 30 minuta, a moguće je poslati maksimalno dva.