LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
karte (46)

Cyber Monday u Arrivi putnicima donosi senzacionalnih 85% popusta na karte

Arriva, vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj, prvi se puta pridružuje Cyber Monday groznici i korisnicima odobrava čak 85% popusta pri online kupnji autobusnih karata.

Čini se da brucošijadama još nije kraj; slijedi jedna sasvim netipična

– Pripremite grla, tijela i želuce za tulum subote, 23. 11. 2019. s početkom u 22:22! Očekuje vas splet neobičnih aktivnosti kroz cijelu noć, a i jutro. – poručuju Goranovci.

Predstavlja se nova moderna društvena igra

– Riječ je o kartaškoj igri znanja koja kroz zabavu provjerava znanje i podučava igrače o zemljama Europske unije. – najavljuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Lansirana aplikacija koja studentima pri organizaciji putovanja štedi vrijeme i novac

Kupite svoju putnu kartu kada god vama odgovara i recite zbogom zamornim odlascima na kolodvor uz mobilnu aplikaciju Arriva Croatia. Ona vam osim uštede vremena nudi izvrsne prilike i za uštedu novca.

Pojedini autoprijevoznici prodaju previše karata; studenti tuđom greškom propuštaju fakultetske obveze

Na Uskrsni ponedjeljak dvadeset putnika s kupljenim kartama nije stiglo od Splita do Zadra zbog propusta autoprijevoznika. Nije rijedak slučaj da zbog gužvi u blagdansko vrijeme putnici koji kupe karte stoje u autobusu ili uopće ne uđu u njega, a čini se da to pojedine autoprijevoznike previše ne zabrinjava.

Od 1. travnja u vozilima ZET-a moći će se kupiti nove vozne karte

Korisnici javnog prijevoza u Zagrebu od 1. travnja moći će u tramvaju i autobusu kupiti karte od 6 i 10 kuna, uz onu od 15 kuna koja je do sada bila dostupna.

Yu-Gi-Oh kartanje od ovog vikenda besplatno u Klubu Zona

– Mogu nam se pridružiti i novi igrači ove svjetski popularne igre – naučiti pravila, stjecati nova prijateljstva, usavršiti poznavanje engleskog jezika i razvijati strategije oduzimanja bodova suigračima. – objašnjava Marko Drašković.

ZET ukida karte od 15 kuna i najavljuje dvije nove od veljače!

Iz ZET-a najavljuju ukidanje žute karte od 15 kuna, kao i uvođenje novih kategorija karata koje će se moći kupiti kod vozača, a koje će biti nekoliko kuna skuplje nego na kioscima. Početak prodaje očekuje se od 1. veljače u svim autobusima i tramvajima.

Savjeti za pametno planiranje putovanja – od leta do baterije fotoaparata

Organizacija putovanja često izgleda jednostavnije nego što jest. Donosimo savjete kako povoljnije letjeti, riješiti se muka pri pakiranju i bezbrižno krenuti u razgledavanje.

Vrste ZET-ovih karata

Saznajte koliko stoje karte za tramvaj i autobus te koju vam se najviše isplati kupiti.