LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
kampus (44)

Kviz-scena bogatija za još jedno mjesto – splitski kampus

– Želja nam je da Tinel postane centralno mjesto druženja velikog broja studenata. Svi preduvjeti su tu: lokacija na kampusu, velik broj studenata i kreativan program. – navodi ravnatelj Studentskog centra u Splitu.

Još jedan novitet u menzi oduševio studente; košta samo 1,40 kn

Obavijest splitskog SC-a o novitetu u menzi izazvala je niz pozitivnih komentara studenata. Posebno su oduševljeni oni koji paze na zdravu prehranu.

Najbolja mlada umjetnica 2019. oplemenit će Kampus svojim radovima

Jeleni Lovrec HDLU dodijelio je nagradu za najboljeg mladog umjetnika, a sada riječki studenti imaju priliku pogledati njene radove na Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Moguće je naučiti kako prestati odgađati obveze, i to u sat i pol!

Radionica naziva Zašto volimo odgađati i kako prestati? održat će se 16. siječnja 2020. godine. U njezinu će sklopu studenti saznati zašto prokrastiniraju te će dobiti pomoć oko prestanka.

Na sastanku na Cipru razvio se projekt pokretanja virtualnog kampusa; među članovima odbora i hrvatska studentica

Na nedavnom sastanku mreže Mladih sveučilišta za budućnost Europe sudjelovali su predstavnici riječkog sveučilišnog studentskog zbora uz rektoricu Snježanu Prijić. Za tajnicu i članicu glavnog odbora Mreže odabrana je riječka studentica, a otvorilo se i pitanje projekta YUFE Europskoga sveučilišta.

Rusija će biti partner 15. Sajma stipendija i visokog obrazovanja

U sklopu Sajma stipendija i visokog obrazovanja ruski će profesori održati predavanja i radionice o mogućnostima studiranja u Rusiji. Uz predstavnike ruskih sveučilišta, izlagat će više od 50 institucija iz Hrvatske, drugih dijelova Europe, Sjeverne Amerike, Japana i drugih zemalja koje će pružati informacije o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika.

Razdoblje brucošijada započinje Kampus-Festom

Zajednička brucošijada fakulteta na Kampusu u Rijeci održat će se 11. listopada 2019. u dvorištu Filozofskog fakulteta.

SC Split nudi alternativno rješenje za prehranu studenata tijekom ljeta

Studenti Sveučilišta u Splitu i tijekom ljeta mogu jesti u menzi.

Znanstvenici iz cijelog svijeta o javno i društveno odgovornoj znanosti na riječkom Kampusu; ulaz slobodan

10. srpnja možete besplatno sudjelovati u konferenciji naziva „Javno i društveno odgovorna znanost”. Gostovat će brojni gosti predavači koji inače predaju na poznatim svjetskim sveučilištima.

Na Kampusu se otvara ordinacija opće/obiteljske medicine

Medicinski tim čine liječnik dr. med. Saša Rodić i medicinska sestra med. tech. Nada Jugović. Ordinacija će raditi parnim danima ujutro, a neparnim poslijepodne i drugu subotu u mjesecu.