LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski kulturni centar

Riječki studenti oslikali Kampus, pogledajte kako izgledaju ovi unikatni motivi i boje

Sedam studenata i studentica bilo je uključeno u izvedbu ovog projekta, a njihova kreativnost i angažman donijeli su svježinu u studentski prostor.

Sedam studenata i studentica bilo je uključeno u izvedbu ovog projekta, a njihova kreativnost i angažman donijeli su svježinu u studentski prostor.

Od travnja do sredine ljeta riječki studenti i studentice bili su zauzeti projektom Oslikavanje Kampusa, koji je u sklopu aktivnosti Studentskog kulturnog centra (SKC) doveo do značajnih promjena u vanjskom izgledu Kampusa. Klupice koje krase Kampus sada su dobile potpuno novu dimenziju zahvaljujući kreativnom radu studenata.

Izvrsna prilika za studente za steći novo iskustvo: PMF traži pomoć u organizaciji 6. Dana karijera


Projekt je obuhvatio uređenje klupica, koje su sada ukrašene unikatnim motivima i bojama. Svaka klupica postala je jedinstvena, što Kampus čini vizualno atraktivnijim i ugodnijim za korištenje.

U jeku drugog roka državne mature, prisjetimo se koji su se fakulteti najviše upisivali prošle godine


Sedam studenata i studentica bilo je uključeno u izvedbu ovog projekta, a njihova kreativnost i angažman donijeli su svježinu u studentski prostor. U SKC-u ističu da ovakvi projekti imaju dvostruku korist – ne samo da unapređuju vizualni standard kampusa, već i motiviraju studente na daljnju aktivnost i angažman u zajednici.

IZVOR: SVJETIONIK
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA