LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
javni prijevoz (26)

Zbog obustavljenog javnog prijevoza studenti nemaju kako kući ni na posao; evo kakvi su im planovi

Zbog odluke Stožera za civilnu zaštitu kojom se obustavlja sav javni prijevoz u zemlji, mnogi studenti neće moći kući za Uskrs. Oni koji rade studentske poslove, nemaju kako na posao.

Obustavlja se sav javni prijevoz na period od 30 dana; zatvoreni autobusni i željeznički kolodvori

Nakon uvođenja rigoroznijih mjera opreza radi sprječavanja širenja zaraze došlo je i do obustavljanja prometa u javnom prijevozu.

Zbog dočeka rukometaša moguća obustava tramvajskog prometa u centru i izmjene u linijama; evo kada

Nakon osvojenog srebra na Europskom prvenstvu našim rukometašima organiziran je doček na glavnom zagrebačkom trgu. Moguća je privremena obustava prometa užim gradskim središtem.

Iz ZET-a nam otkrivaju kada je u planu puštanje tramvajskog prometa na rotoru Remetinec

Ako komisija za tehnički pregled da zeleno svjetlo rotoru Remetinec, već krajem siječnja na rotoru ćemo moći vidjeti automobile. Iz ZET-a nam otkrivaju kada će pustiti tramvaje u tom dijelu Zagreba u promet.

Riječkim studentima ipak će se subvencionirati prijevoz, a objavljen je i datum do kojeg mogu zatražiti povrat novca

Komunalno društvo Autotrolej, odgovorno za prijevoz putnika u Rijeci, donosi važnu vijest studentima. Od 7. siječnja moguća je kupovina mjesečne karte za prijevoz po subvencioniranoj cijeni, a svi koji su kupili kartu po punoj cijeni mogu ostvariti povrat.

ZET u promet uvodi božićne vlakiće i turistička vozila

Posjetitelji adventa moći će se provozati u božićnom tramvaju iz 1924. u kojem će biti igrokaz i pokloni za djecu. Zbog uvođenja turističkih vozila i izvanrednih linija subotnji vozni red linije 101 bit će izmijenjen.

U tijeku obustava prometa u dijelu Zagreba zbog prosvjeda

Zbog velikog broja prosvjednika, uoči prosvjeda pa sve do završetka koji je predviđen oko 13:30 sati, tramvajski promet samim centrom Zagreba bit će obustavljen.

ZET uveo trajnu promjenu na jednoj autobusnoj liniji

Reorganizirana autobusna linija od ponedjeljka će voziti od terminala Dubec preko Novog i Starog Brestja te Badelovog Brijega do Sesveta. Sukladno tome, novi će naziv linije biti Dubec – Brestje – Sesvete.

Obustava prometa diljem Zagreba zbog Zagrebačkog maratona; provjerite kako je reguliran

U nedjelju od 7:45 do 15:30 sati održat će se 28. Zagrebački maraton. Sukladno time, tramvajski i autobusni promet imat će velike izmjene. Zadnji tramvaj Trgom bana Josipa Jelačića proći će oko 7:45.

Obilježavaju se Europski tjedan mobilnosti i 7. memorijal Mire Nikolić; za vikend promjene javnom gradskom prijevozu

Zbog Europskog tjedna mobilnosti i 7. memorijala Mire Nikolić dolazi do privremenih izmjena u voznom redu linija javnog gradskog prijevoza. Grad Zagreb, k tome, osmislio je nekoliko radionica i edukacija u sklopu održavanja manifestacije kojom se promiču mjere održivog prijevoza.