LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Ferragosto Jam (16)

Dodana nova imena ovogodišnjem Ferragosto JAM-u; organizatori se oglasili o mogućoj odgodi

Usprkos potencijalnoj nemogućnosti održavanja Ferragosto JAM-a u terminu od 5. do 9. kolovoza, lineup će, obogaćen ZEZ festivalom, ostati isti, a organizacija se oglasila po pitanju potencijalne odgode i prebacivanja festivala u drugi termin.

Objavljena nova pojačanja 13. Ferragosto Jama

Ferragosto JAM 13 održat će se na Orahovačkom jezeru od 5. do 9. kolovoza 2020, a svoje su nastupe sada potvrdili splitska rockerica Lovely Quinces s bendom, zagrebački punk rockeri Mašinko i synthwave duo pocket palma, dok iz Beograda stižu opaki alter rockeri Crvi i provokativni reper Ajs Nigrutin.

Najluđim dance tulumom otvoren 12. Ferragosto JAM

Nakon seta zagrijavanja pod ravnanjem DJ-a Kneže, Ella je kao jedna od predvodnica vala cro-dance groznice stala na glavni Addiko Piknik Stage te svima koji su se već od popodnevnih sati okupljali oko jezera bacila pozivnicu za dolazak na najluđi party.

Ferragosto JAM: Objavljena satnica, uvjeti povoljnijeg prijevoza i druge pogodnosti

Najraskošnije izdanje Ferragosta ugostit će više od 50 imena domaće i regionalne scene. Objavljen je kompletan raspored nastupa od 1. do 5. kolovoza, ali i informacije o tome kako do popusta na prijevoz vlakom i do besplatnog autobusa.

Ferragosto JAM: Poznat raspored po danima, u prodaji i jednodnevne ulaznice

Donosimo raspored nastupa na Orahovačkom jezeru od 1. do 4. kolovoza, kao i informacije o kupnji ulaznica.

Prvi put na Ferragosto JAM stižu Nered & Stoka, Kries, Porto Morto, One Step Away, Detmeć, Aklea Neon i MAR

Prvi put na Ferragosto JAM stižu bezvremenski rap-dvojac Nered & Stoka, world music senzacija Kries, sve zastupljeniji art-rock eksperimentatori Porto Morto, furiozni punk-rockeri One Step Away, svježi rap-rock bend Detmeć te intrigantne kantautorice Aklea Neon i MAR.

Dodan 90's dance dan na Ferragostu; nastupaju Ella, I Bee i Minea

Ovogodišnji Ferragosto otvorit će glavni krivac za najotkačenije tulume DJ Kneža, a na pozornicu stižu udružene dance-kraljice Ella, I Bee i Minea koje posljednjih pet godina uživaju hype reminiscencije na hitove 90-ih.

Objavljena nova imena Ferragosto Jama; nastupaju i Brkovi

Brkovi, Helem Nejse, Mr.Lee & IvaneSky, Them Moose Rush i Rezerve pridružuju se dosad najavljenim izvođačima ovogodišnjeg Ferragosto Jama. Budući da će ih ukupno biti 50-ak, najave ostatka tek stižu.

Eksplozivno otvaranje Ferragosta uz duplo Hladno pivo i Krankšvester; vrhunac u petak i subotu

Koncertom Krankšvestera i dvama koncertima Hladnog piva započeo je ovogodišnji Ferragosto JAM. Udarni su dani petak i subota kada se očekuje čitav niz nastupa velikih izvođača!

Poznat raspored po danima „Ferragosto JAM” festivala; u prodaji i jednodnevne ulaznice

Čak će 15 000 mladih pohrliti na novo izdanje „Ferragosto JAM” festivala, a K.L.U.B Dostava Zvuka donosi raspored izvođača koji će ih zabavljati tijekom četiri dana.