LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
donacije (57)

INA donirala po 800 000 kuna kulturnim institucijama oštećenima u potresu

– Potporom najvišoj hrvatskoj znanstvenoj i umjetničkoj ustanovi INA je kao jedna od povijesno vodećih tvrtki u Hrvatskoj opet iskazala svoju društvenu odgovornost pruživši inspirativan primjer solidarnosti i prijateljstva.  – rekao je predsjednik HAZU-a.

Šteta na PMF-u nastala zbog potresa iznosi 20 milijuna kuna; prikupljaju se donacije

Za sanaciju štete u vrijednosti oko 20 milijuna kuna nastale zbog potresa u Zagrebu pokrenuta je humanitarna akcija Za naš PMF.

Što nas je koronavirus naučio i kako možemo donirati novac bolnicama bez posezanja za novčanikom?

Pojava koronavirusa utjecala je na promjenu ljudske svijesti. Shvatili smo da kao društvo moramo poraditi na unaprjeđenju zdravstvene skrbi, ali i da trebamo pomagati drugima jer o drugima i ovisimo. Evo kako financijski pomoći bolnicama čak i kad ne možemo izdvojiti novac za tu svrhu.

HGZ pretrpio golemu materijalnu štetu u potresu; e-koncertom prikuplja sredstva za obnovu

Za pomoć pri obnovi HGZ-a iz svojih domova, 4. svibnja, u 20 sati nastupa troje naših svjetski poznatih glazbenika: gitarist Petrit Çeku, pijanistica Martina Filjak te violončelistica Kajana Pačko. 

Pokrenuta kampanja #citajdoma za uljepšavanje dana djeci; evo kako se priključiti

– Tijekom četiri tjedna kampanje želja nam je pozitivnom energijom i dječjim pričama ispuniti društvene mreže te razveseliti baš svako dijete i obitelj u Hrvatskoj, a i šire. – objašnjavaju iz SOS Dječjeg sela. 

FOTO: Oštećenja Medicinskog fakulteta premašuju 500 milijuna kn; traže se donacije za obnovu

– Kako bi se zgrade obnovile i osigurala sigurnost naših studenta, nastavnika i zaposlenika pozivamo sve Alumne, suradne ustanove i tvrtke, prijatelje i sve druge koji nam žele pomoći da donacijom pomognu u obnovi Fakulteta. – stoji na stranici MEF-a.

FOI se priključio izradi 3D-printanih vizira; donira ih pedijatrima i stomatolozima

Fakultet organizacije i informatike priključio se hvalevrijednoj akciji 3D-printanja vizira za zaštitu medicinskog osoblja od zaraze koronavirusom u Varaždinskoj, ali i susjednim županijama.

I studenti komentirali donacije Vatrenih: „Taj novac Modrić zaradi u tjedan dana”

Niz je reakcija izazvala donacija hrvatskih reprezentativaca za borbu protiv koronavirusa i sanaciju posljedica potresa. Evo što su studenti komentirali.

Prikupljaju se donacije za obnovu Pravnog fakulteta; inicijativa studenata i alumnija

Zbog potresa u Zagrebu oštećen je Pravni fakultet, što je dovelo do pokretanja inicijative za prikupljanje donacija za obnovu zgrada, a svoj doprinos već su dali dekan i prodekani.

Lažni student ipak bi mogao ostati bez novca koji je prikupio na prevaru; kampanja obustavljena

Čak je 67 osoba doniralo novac lažnom studentu. Nakon što smo otkrili da se radi o prevari, GoGetFunding obustavio je uplate.