LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedinstveni rooftop party

Majansko proročanstvo stiže uz opake RnB hitove, a možda baš ti osvojiš dvije ulaznice

RNB Confusion vas 11. lipnja vodi na nezaboravno putovanje u svijet Maya, gdje ćete uz opake RnB hitove pokušati spriječiti drevno proročanstvo.

RNB Confusion vas 11. lipnja vodi na nezaboravno putovanje u svijet Maya, gdje ćete uz opake RnB hitove pokušati spriječiti drevno proročanstvo.

Arheolog Julius Gabriel potrošio je trideset dvije godine svog života na istraživanje majanskog kalendara, enigme stare 2.500 godina koja predviđa apokalipsu. Vjerovao je da su drevne građevine kao što su Velika piramida u Gizi, Stonehenge i Angkor Wat izgrađene kao dio prastaroga sigurnosnog sustava koji bi mogao spasiti čovječanstvo od uništenja.

Julius je sada mrtav, a njegove teorije izvrgnute ruglu i nevjerici nestale su zajedno s njim. Barem smo tako mislili do sada.

Godina je 2016., a majanski duh ponovno živi među nama i to iznad ulica grada Zagreba. Spoj krovnog prostora Muzeja suvremenih umjetnosti i mističnog svijeta drevnih Maya otvara neku novu dimenziju i majansko proročanstvo ponovno postaje stvarno. RNB Confusion vas u subotu 11. lipnja vodi na nezaboravno putovanje u svijet Maya, gdje ćete uz opake RnB hitove pokušati spriječiti drevno proročanstvo.

Popnite se s nama na krov MSU-a i doživite Zagreb kakav još niste vidjeli. Ovim putem najsretnijeg među vama nagrađujemo s dvije ulaznice za MSU rooftop Tribe party. Podijelite objavu s našeg fejsa na svom profilu, te u komentaru označite frenda koji će ići s vama. Dobitnika objavljujemo u petak 10. lipnja putem stranice random.org.

Događaj kreće u 16 sati, a družimo se sve do 22 sata uz odličnu mjuzu by A Skitzo, Dj Zrna i Dj Indy. Čeka vas slastan BBQ s odličnim pogledom na grad, a čak i ako padne kiša pomičemo se na donji plato MSU-a koji je natkriven. Provjerite u videu ispod kako nam je bilo prošli puta na ovom jedinstvenom rooftop partyju i ne propustite nezaboravan događaj u svom gradu. Više info i rezervacija stolova na službenom eventu.

 

FOTO: RNB CONFUSION