LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Lean Startup Drill

Inovatori, kreativci i znatiželjnici, naučite stvarati prave proizvode za prave kupce

Lean Startup Drill prvi se put održava u Zagrebu, 22. i 23. travnja. Okupit će brojne znatiželjnike koji žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat i testirati svoju ideju.

Lean Startup Drill prvi se put održava u Zagrebu, 22. i 23. travnja. Okupit će brojne znatiželjnike koji žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat i testirati svoju ideju.

Fenomenalan uspjeh tvrtki kao što su Dropbox, imvu, Zappos, AirBnB i Zynga ostvaren je koristeći Lean Startup, danas najpopularniju metodu stvaranja novog proizvoda prema potrebama tržišta i pokretanja startup tvrtke. Lean Startup Drill 24 sata intenzivnog testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup principima prvi se put održava 22. i 23. travnja u inspirativnom prostoru Core HUB-a u Zagrebu.

Ovaj dinamični događaj odvijat će se prema Lean Startup Drill programu. Organizirao ga je Lean Startup Croatia,  koji djeluje od 2013. godine i okuplja više od 1000 sudionika koji redovito sudjeluju na formalnim i neformalnim okupljanjima, educiraju i promiču Lean Startup metodologiju, te Lean Startup Drill, međunarodna edukacijska platforma za Lean Startup trening, u suradnji s CORE Inkubatorom i CORE HUB-om.

Okupit će inovatore, kreativce, poduzetnike, istraživače, znatiželjnike, developere, dizajnere i sve one koji se osjećaju poduzetno, žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat, testirati svoju ideju ili jednostavno naučiti lean načina kako je to moguće ostvariti. Osim što će polaznici usvojiti tehnike, pronaći će rješenja za probleme koje strastveno žele riješiti, a koje bi netko sigurno platio.

Timskim radom, mentoriranjem i predavanjima, timovi okupljeni oko zajedničkog problema koji strastveno žele riješiti, naučit će kako napraviti proizvode koje ljudi žele i pokušati ostvariti svoju prvu prodaju. Među članovima timova s vještinama i iskustvima koja se nadopunjavaju nastat će podloga za daljnju suradnju, ali i prijateljstva. Mentori s iskustvom u Lean Startup metodologiji aktivno će savjetovati i pomagati timovima u planiranju i provedbi vježbi i zadataka u obliku eksperimenata. 

Program LSDrill-a u Zagrebu potraži na Lean Startup Drill, a ulaznice nabavi na vrijeme putem Entrio sustava. Studentima su snižene za 50 posto, a do 8. travnja traje early bid prijava.

 

 

FOTO: LEAN STARTUP DRILL