LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
kreativna radionica i koncert

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga CINAZ je za četvrtak i petak pripremila kreativnu radionicu i akustičan koncert za ljubitelje "country" glazbe.

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga CINAZ je za četvrtak i petak pripremila kreativnu radionicu i akustičan koncert za ljubitelje "country" glazbe.

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ od 11.2. do 12.2.2016 priredila je zanimljiva događanja. Aktivnosti se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih RH.

U četvrtak je na redu kreativna radionica Be my Valentine u 18:30. Ako nemate inspiracije i ne znate što biste poklonili voljenoj osobi za Valentinovo, prijavite se  i naučite kako od malo mašte i materijala možete napraviti zanimljive poklone za Valentinovo; čestitke, ukrase, okvire za slike i sl. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na email cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime, prezime, email, telefon/mobitel, godina rođenja) najkasnije do četvrtka ujutro.

Akustični koncert In Love With Country predviđen je za petak. U 20 h započinje nastup dua No Ordinary kojeg čine Matea Biloglav i Lucija Grabovac. One pjevaju zajedno već godinama, u zborovima i njihovoj a cappella grupi A.K.A. Crescendo. Obje su završile glazbenu školu, Matea klavir, Lucija gitaru. Za sebe kažu da su velike zaljubljenice u country glazbu, što je malo neobično na našim prostorima, ali to su zanemarile, jer je to glazba za njihovu dušu.