LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jakov Sedlar
Brucoš na novinarstvu! Snalažljiv, brz na jeziku, ali i druželjubiv. Volim putovati, a uz to volio bih posjetiti sve festivale elektronskog tipa. U slobodno vrijeme fotografiram, izlazim i živim život punim plućima! Nekoliko tekstova je pisano i za Usred.hr tako da i to možete slobodno pročitati. Ukratko, to bi bilo nešto o meni.
/JSEDLAR
Datum registracije: 22.01.2018.
Zadnja aktivnost: 04.05.2019.
Studentski poslovi

Donosimo studentske poslove s primamljivim satnicama

Budući da se ljeto sve više bliži, predstavljamo vam popis studentskih poslova, želite li početi raditi već sutra ili tek ići na sezonu.
NA DANAŠNJI DAN

Prošlo je 11 godina od tužnog dana u hrvatskom sportu, smrti Hrvoja Ćustića

3. travnja prisjećamo se jednog od najtužnijih dana u hrvatskom nogometu. Toga dana Hrvoje Ćustić, mladi hrvatski nogometaš, podlegao je ozljedama zadobivenim na utakmici nekoliko dana ranije.
INFORMATIVNI PETAK: MOBILNOST MLADIH

Prijedlozi država za Erasmus – iz prve ruke

Svako putovanje, svaki odlazak od kuće ima svoje prednosti i nedostatke te vam to može postati jedno od najboljih ili najgorih iskustava u životu! Iz tog smo razloga odlučili za vas, studente koji ste neodlučni želite li otići na Erasmus, pripremiti popis najboljih država za Erasmus. 
Financijska podrška

Tolušić potvrdio: Studentima poljoprivrednih smjerova u Slavoniji stipendije od 10 000 kn – svima osim brucoša

Na nacionalnoj poljoprivrednoj konferenciji – Slavonika gostovao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te najavio stipendije za studente slavonskih poljoprivrednih smjerova od iduće akademske godine!
NA DANAŠNJI DAN

Rođendan Renea Bitorajca, koji je glumio i u Oscarom nagrađenom filmu

2. ožujka rođendan slavi jedan od rijetkih hrvatskih glumaca koji se mogu pohvaliti glumom u Oscarom nagrađenom filmu. Krpa, Robi, dr. Kunić samo su neke od uloga koje je utjelovio u svojoj karijeri.
NA DANAŠNJI DAN

Obilježava se Svjetski dan radija, medija koji 99 godina privlači masovnu publiku

13. veljače obilježava se Svjetski dan radija, kao spomen na dan kada je osnovan Radio Ujedinjenih naroda. Ovaj medij oduvijek privlači masovnu publiku, a ljudi često nisu ni svjesni koliko ga zapravo konzumiraju.
Na današnji dan

VIDEO: 34 godine od objave jedne od najpoznatijih humanitarnih pjesama

Prošle su točno 34 godine od objavljivanja pjesme „We are the world” za koju su zaslužna velika imena poput Michaela Jacksona, Kennyja Rogersa, Tine Turner i brojnih drugih.
Rezultati ankete

48% studenata ne podržava Mostov prijedlog zabrane pušenja na javnim mjestima

Više od 200 studenata izjasnilo se o Mostovim prijedlozima vezanim uz pušenje na javnim mjestima i prodaju alkohola. Njima, pokazala je anketa, nisu naročito zadovoljni.