LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnologija

YouTube dodaje novu značajku: moći ćete nastaviti gledati video tamo gdje ste stali

Umjesto dosadašnjeg spremanja videa i traženja po povijesti pretraživanja YouTube na računalu zapamtit će gdje ste stali s videom na mobitelu.

Umjesto dosadašnjeg spremanja videa i traženja po povijesti pretraživanja YouTube na računalu zapamtit će gdje ste stali s videom na mobitelu.

Najveća platforma za gledanje videa na svijetu YouTube proširila je funkcionalnost kako bi svojim korisnicima olakšala život. Koliko ste puta počeli gledati video na mobitelu da bi ostao zauvijek izgubljen ili da biste morali tražiti gdje ste stali? Više ne morate.

Na web-stranici YouTubea sada postoji mini-player, koji služi tome da se video započet na mobitelu može nastaviti gledati na desktop računalu ili laptopu.

Kada ugasite YouTube aplikaciju na Androidu ili iOS-u, na desktop verziji stranice pojavit će se mini-player koji je programiran tako da se klikom na play video nastavi sekundu prije one u kojoj je video na mobitelu zaustavljen. Umjesto imena kanala ispod naslova piše nastavi gledati. Naravno, značajka će funkcionirati samo ako su uređaji povezani putem Google računa.

Značajka također funkcionira i u povezanosti s Android TV-om. Ipak, jednosmjerna je: videa s laptopa zasad se ne mogu nastaviti gledati na mobitelu na isti način. Ipak, vjerujemo da će i u ovakvoj formi znatno pojednostaviti nastavak gledanja videa u odnosu na dosadašnje ručno spremanje videa u gledaj kasnije ili traženja po povijesti pretraživanja.
FOTO: PIXABAY