LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Snimanje serije

VIDEO: Zavirite iza kulisa snimanja nove sezone „Bridgertona”!

Novi video sa seta 3. sezone Bridgertona nudi rijedak pogled iza kulisa.

Novi video sa seta 3. sezone Bridgertona nudi rijedak pogled iza kulisa.

Fanovi serije Bridgerton došli su na svoje – potvrđeno je snimanje treće sezone, piše miss7.

U kratkom videu pojavljuju se Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Kraljica Charlotte), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Bessie Carter (Prudence Featherington) i Hannah Dodd (nova Francesca Bridgerton). Video završava tako što Luke Newton, koji glumi Colina, otvara vrata kočije Nicoli Coughlin, koja glumi Penelope. Nicola zatim kaže: Službeno je počelo snimanje treće sezone Bridgertona. Ona pita Lukea: Ulaziš? A on odgovara: Idemo!

Osjećam se kao da ćeš, ako vidiš da se Penelope umiljava ovom momku još jednu sezonu, reći: Saberi se! Hajde, nastavi i prijeđi preko toga, rekao je Coughlan za Netflixov Tudum ranije ove godine. Showrunnerica Jess Brownellj razgovarala je s Lukeom i sa mnom tijekom sezone i mislim da će ljudi biti doista opsjednuti. Mislim da će obožavatelji knjiga biti sretni.

Novi sinopsis treće sezone također je otkriven u tandemu s videom:

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) konačno je odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona (Luke Newton) nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o njezinoj prošloj sezoni. Međutim, odlučila je kako je vrijeme da nađe supruga, po mogućnosti onog koji će joj pružiti dovoljno neovisnosti da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown, daleko od svoje majke i sestara. Ali, u nedostatku samopouzdanja, Penelopini pokušaji na burzi brakova spektakularno propadaju.

U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom i ozbiljnim osjećajem razmetanja. Ali, obeshrabren je kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila takvog kakav je bio, sada hladnokrvno gleda. Željan ponovno osvojiti njezino prijateljstvo, Colin nudi mentorstvo Penelope kako bi joj podigao samopouzdanje te kako bi joj pomogao pronaći supruga. Međutim, kad mu lekcije počnu biti previše učinkovite, Colin se mora uhvatiti ukoštac s tim jesu li njegovi osjećaji prema Penelope doista samo prijateljski. Stvari za Penelope komplicira njezin razdor s Eloise (Claudia Jessie), koja je pronašla novu prijateljicu na vrlo nevjerojatnom mjestu, dok Penelopeina sve veća prisutnost čini još težim tajiti njezin alter ego Lady Whistledown.

Dok se Anthony Bridgerton i Kate Sharma ne spominju u zapletu, Simone Ashley potvrdila je da će se ona i Jonathan Bailey vratiti u trećoj (i četvrtoj) sezoni Bridgertona!

Uz video iza scene, Bridgerton je najavio tri nova člana glumačke postave koja će se pridružiti u ovoj sezoni: Daniela Francisa, koji će glumiti Marcusa Andersona, karizmatičnu prisutnost koja osvjetljava svaku prostoriju u koju uđe, Sama Phillipsa, koji će glumiti Lorda Deblinga, genijalnog lorda s neobičnim interesima, i Jamesa Phoona, koji će glumiti Harryja Dankwortha, zgodnog muškarca kojem nedostaje duhovitosti i inteligencije.


 
FOTO: UNSPLASH