LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZABAVNO I INTRIGANTNO

VIDEO: Što vi vidite? Ova optička iluzija već godinama kruži internetom, a navodno otkriva crte našeg karaktera

Radi se o crno-bijeloj ilustraciji koja navodno otkriva istinu o našim osobnostima.

Radi se o crno-bijeloj ilustraciji koja navodno otkriva istinu o našim osobnostima.

Optičke iluzije fascinantne su jer nam otkrivaju mnogo više od običnog vizualnog dojma, a neke od njih mogu otkriti i je li nam dominantnija desna ili lijeva strana mozga te koje su crte našeg karaktera. Jedna posebna optička iluzija postala je popularna na društvenim mrežama, a zanimljivo je da otkriva osobine koje vjerojatno imamo, ovisno o onome što vidimo.

Radi se o crno-bijeloj ilustraciji koja je postavljena na TikToku, a prema informacijama objavljenima u The Sun-u, korisnici su pozvani da zapamte što su prvo primijetili kako bi otkrili istinu o svojim osobnostima.

Upoznajte ženu u čijem su tijelu supostojale 92 osobnosti kao rezultat psihičkog i seksualnog zlostavljanjaAko je prva stvar koju primijetite na iluziji pehar, to sugerira da ste rezervirana i mirna osoba. Vi ne ovisite o vanjskim izvorima energije i motivacije, već se dobro osjećate kada ste sami sa svojim mislima. Imate sklonost detaljima i brinete se o stvarima koje drugima mogu izgledati nevažne. Ova osobina može vam ponekad otežati sagledavanje šire slike ili gubitak perspektive.

Studentski katolički centar Palma otvorio prijave za 3D formacijuS druge strane, ako je prva stvar koju primijetite dvoje ljudi koji su licima okrenuti jedno prema drugom, moguće je da se opisujete kao ekstrovertna osoba. To bi moglo značiti da volite provoditi vrijeme među ljudima i važno vam je da se okružite podržavajućim ljudima koji unose pozitivnu energiju. Skloni ste vidjeti širu sliku i ne zamarate se nebitnim stvarima ili stvarima za koje znate da na njih nemate utjecaj.

3D formacija: Studentski katolički centar poziva na program razvoja osobnosti


No, optičke iluzije, kao i tumačenje njihovog značenja, trebaju se uzeti s oprezom. Važno je naglasiti da ne postoji znanstvena potvrda da optičke iluzije mogu pouzdano otkriti naše osobnosti ili karakteristike. One su zabavne i intrigantne, ali njihova interpretacija ne bi trebala biti presuda o našoj suštini.
FOTO: UNSPLASH