LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Serija u najavi

VIDEO: Stiže prava poslastica za ljubitelje velikog sportaša!

Uskoro stiže serija o boksačkoj zvijezdi Mikeu Tysonu

Uskoro stiže serija o boksačkoj zvijezdi Mikeu Tysonu

Izašao je trailer za Huluovu seriju Mike, biografsku priču o legendarnom boksaču teške kategorije Mikeu Tysonu koja prati njegov život od djetinjstva pa sve do odrasle dobi i njegove karijere, piše buro247.hr.

Jedan od najboljih boksača svih vremena i jedan od najpoznatijih sportskih igrača dobio je svoju biografsku seriju. Riječ je o Mikeu Tysonu, a serija će istražiti njegov divlji, kontroverzni i tragični život. Serija pod jednostavnim nazivom Mike prikazivat će se na streaming platformi Hulu koja je napokon objavila trailer za nadolazeću seriju.

U ulozi Iron Mikea pronašao se glumac Trevante Rhodes, najpoznatiji po ulozi u Chirona u filmu Moonlight. Trailer prikazuje Tysonov život od djetinjstva pa kroz čitavu njegovu karijeru. Trevante se uhvatio u koštac s burnom stazom legendarnog boksača teške kategorije, dok se prikazuju isječci nekih od najzloglasnijih trenutaka Mikea Tysona: ugriz Evandera Holyfielda za uho, zatvorska kazna, pa čak i njegova interakcija s bengalskim bijelim tigrom. Osim Rhodesa kao Mikea prikazani su i drugi likovi poput Harveyja Keitela kao Cusa D’Amata i Russella Hornsbyja kao Dona Kinga.

Opis serije glasi: Fokusirajući objektiv na Mikea Tysona, serija ispituje klasu u Americi, rasu u Americi, slavu i moć medija, mizoginiju, podjelu bogatstva, obećanje američkog sna i na kraju našu vlastitu ulogu u oblikovanju Mikeovog sna.

Tysonov život je doista fascinantan, i to ne samo u njegovoj profesionalnoj boksačkoj karijeri. Mike je uhićen na desetke puta počevši od djetinjstva pa sve do odrasle dobi. Seriju Mike napisao je Steven Rogers koji je također bio scenarist za biografski film I, Tonya o umjetničkoj klizačici Tonyji Harding. Serija Mike bit će limitirana na osam epizoda, a počet će se prikazivati na Hulu platformi 25. kolovoza.

FOTO: UNSPLASH