LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagrebački sveučilišni sportski savez

Otvorene prijave za sportska natjecanja i besplatne programe za zagrebačke studente

Ova sezona UniSportZG programa pruža studentima priliku za rekreaciju, druženje i sportsku avanturu u dinamičnom i podržavajućem okruženju, što potiče zdrav životni stil i aktivan studentski život.

Ova sezona UniSportZG programa pruža studentima priliku za rekreaciju, druženje i sportsku avanturu u dinamičnom i podržavajućem okruženju, što potiče zdrav životni stil i aktivan studentski život.

Zagrebački sveučilišni sportski savez (UniSportZG) otvorio je prijave za sezonu 2024/2025, a studenti imaju priliku sudjelovati u raznim sportskim natjecanjima i besplatnim rekreativnim programima.

Ove godine natjecanja u futsalu i odbojci održavat će se u sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta, dok će se košarka igrati u dvorani Ekonomskog fakulteta. eSport natjecanja odvijat će se online, a igre u kojima će se sudionici natjecati uključuju popularne naslove poput League of Legends (LOL), Counter-Strike 2 (CS2), Valorant, Rocket League, Tekken, FC25 i Teamfight Tactics (TFT).


Prijave za natjecanja otvorene su do 31. listopada 2024. godine, a prva natjecanja počet će 23. i 24. studenog 2024. godine. Prijave vrše sportske udruge visokih učilišta pa se studenti potiču da kontaktiraju svoje predstavnike ili nastavnike tjelesne i zdravstvene kulture kako bi osigurali svoje mjesto. Za sudjelovanje studenti moraju imati UniSport profil, koji se može kreirati putem sljedeće poveznice.

Studentice iz Pule ostvarile uspjeh na međunarodnom odbojkaškom turniru Eurocatalonia


 



Osim sportskih natjecanja, UniSportZG u sezoni 2024/2025 nudi i UniSport Health program besplatne rekreacije za studente, koji uključuje fitness, boks i nordijsko hodanje. Program kreće od idućeg tjedna, a aktivnosti se odvijaju na različitim lokacijama, uključujući dvorane na Ekonomskom fakultetu i na lokacijama u Vrbanima, Ilici te u Varaždinu. Fitness program na Ekonomskom fakultetu održava se ponedjeljkom, srijedom, utorkom i četvrtkom, dok su boks termini dostupni ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom u večernjim satima. Nordijsko hodanje organizira se u Varaždinu, s terminima utorkom i srijedom u jutarnjim satima.

Europsko sveučilišno prvenstvo u futsalu Zagreb 2025. uspješno predstavljeno na EUSA konvenciji u Salernu



Studenti zainteresirani za besplatne rekreativne programe također trebaju kreirati UniSport profil i prijaviti se na aktivnosti. Prijave za fitness, boks i nordijsko hodanje otvaraju se danas od 12 sati.
 
IZVOR: ZAGREBAČKI SVEUČILIŠNI SPORTSKI SAVEZ
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA