LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni dan joge

Veleposlanstvo Indije organizira zajedničko vježbanje joge, a najbolje joga-videe novčano nagrađuje

Diljem Hrvatske zajedno će se vježbati joga povodom njezina međunarodnog dana. K tome, nagrađuju se s 500 kuna najbolji videouradci koji tematiziraju suživot s njom.

Diljem Hrvatske zajedno će se vježbati joga povodom njezina međunarodnog dana. K tome, nagrađuju se s 500 kuna najbolji videouradci koji tematiziraju suživot s njom.

Međunarodni dan joge obilježava se diljem svijeta 21. lipnja 2020, a u njegovu sklopu Veleposlanstvo Indije u RH poziva zainteresirane građane da se priključe zajedničkom vježbanju joge u nekoliko gradova diljem Hrvatske, uključujući Zagreb, Rijeku, Novigrad, Slatinu, Lepoglavu i Šibenik. Svečana proslava planirana je pak 20. lipnja s početkom u 10:30 u zelenom simbolu Zagreba – parku Maksimir (velika pozornica).

– Osim u vježbanju, prisutni će uživati u prezentaciji raznih škola joge koje djeluju u Zagrebu. U programu mogu besplatno sudjelovati sve dobne kategorije, od najmanjih do seniora. Svojim dolaskom i aktivnim sudjelovanjem ostvarujete pravo na besplatne uvodne sate joge za sve početnike. S obzirom na trenutačnu situaciju prouzrokovanu pojavom bolesti COVID-19 vježbači se mole da ponesu vlastitu prostirku te udobnu odjeću. – poručuju iz Veleposlanstva.

Navode i da će se posjetitelji tog dana od 10:00 moći informirati o prednostima prakticiranja joge, koja dokazano poboljšava zdravlje i opću dobrobit duha i tijela, na infopultu Veleposlanstva Indije.


VIDEO: Jednostavna tehnika bojanja uskrsnih jaja


Također, u sklopu proslave Veleposlanstvo, Zagreb i indijsko Ministarstvo AYUSH-a objavili su videoblog-natjecanje pod nazivom My Life My Yoga (Moj suživot s jogom). U 6 različitih kategorija poklanjaju po jednu nagradu u iznosu od 500 kuna za najbolji videouradak.

Ova nova metoda vježbanja omogućiti će vam željeni izgled!


Dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici Veleposlanstva.

Na Sveučilištu u Zadru studentici dodijeljena nagrada za najbolji TikTok video


FOTO: VELEPOSLANSTVO INDIJE