LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Instagram trendovi

Smijeh, bol i javno sramoćenje – prisjećamo se najpopularnijih Instagram izazova

Nekada su punili naslovnice omiljene aplikacije, a danas ih malo tko spominje.

Nekada su punili naslovnice omiljene aplikacije, a danas ih malo tko spominje.

Instagram – globalno popularan i mnogima omiljen dio virtualnog svijeta, ovih dana iskače iz paštete više nego inače. Ako je to moguće. Jaje koje je lajkanije od Kylie Jenner i #10yearschallenge pune naslovnice portala diljem planete. Na popularan insta-izazov odazivaju se svi – od mega zvijezda do kolega i susjede s trećeg kata.

No, nije ovo prvi challenge koji nam serviraju društvene mreže. Ne tako davno, uslijed nogometne groznice koja nas je sve skupa protresla, pojavio se #deleallichallenge. Svi smo pokušavali iskopirati nogometašev slavni pokret ruke (ne lažite, znamo da jeste!), a većina koja bi uspjela, ponosno bi stala pred prednju kameru, okinula selfie i plasirala ga uz neizostavan hashtag.

Jedno je vrijeme aktualan bio izazov pod krilaticom Photo I would never post. Nominiraju vas i objavite koju sramotnu facu ili situaciju do tada skrivenu u sigurnosti vašeg telefona. Pa onda vi nominirate. Pa taj netko izvrši. Pa on nominira i tako u krug. Svi smo se skupa dobro nasmijali i dobili potvrdu da je stvarni život daleko od insta-filtera.

Sretali smo se i s izazovima koji su zahtijevali više od kopanja po galeriji. Svojedobno je u trendu bio hladan tuš, pa su pred kameru stajali i staro i mlado, izlijevajući kantu ledene vode na glavu, uz obvezan #icebucketchallenge.

Na društvenim mrežama širi se novi virus: Dovoljno je samo unošenje korisničke lozinke


FOTO: Pinterest

Koliko dobro podnosimo bol istestirao je #saltandicechallenge. Sol na ruci u kombinaciji s ledom postizala je temperature i do -18 °C, što nije spriječilo širenje ovog izazova. Voljeli insta-trendove ili ne, složit ćete se – ovo je jedan od onih čije ponavljanje ne želimo.

Put prema uspjehu: kako biti samopouzdan?


Do prije koji dan najlajkanija na Instagramu – Kylie Jenner, i polemika oko prirodnosti njenih usnica pokrenule su #kyliejennerlipchallenge. Djevojke, a i poneki dečko, diljem svijeta pokušavali su napumpati usne pomoću raznih čaša, čepova i ostalih stvarčica – jer ako Kylie to radi, zašto ne? Ipak, ispostavilo se da je popularna Jennerka svoje usnice podvrgnula zahvatu, a izazov je pao u zaborav.

FOTO: Pinterest

Dugo očekivana opcija stigla i na jednu od najpopularnijih društvenih mreža


Ako je suditi po bogatoj prošlosti, možemo samo s nadom (ili strepnjom) iščekivati neke nove buduće izazove.
FOTO: PINTEREST