LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obrana od dementora sa stilom

Saznajte koji je vaš Patronus i obranite se od mračnih sila

Otkrivamo novu poslasticu za sve obožavatelje čarobnjaštva. Vrijeme je da naučite nešto novo o magiji koju posjedujte i saznate koji je vaš Patronus.

Otkrivamo novu poslasticu za sve obožavatelje čarobnjaštva. Vrijeme je da naučite nešto novo o magiji koju posjedujte i saznate koji je vaš Patronus.

S obzirom na to da se autorica sage o Harryju Potteru, omiljena J. K. Rowling, suočava s vojskom obožavatelja koja jednostavno ne odustaje nije postojao drugi način. Bilo je krajnje vrijeme pružiti nemirnim fanovima čarobnjaštva novu poslasticu.

Tako se na web-stranici Pottermore može saznati i koja je životinja vaš Patronus. Nakon što ste se upisali u Školu vještičarenja Hogwarts i saznali koji je vaš čarobni štapić, došao je red na Patronusa. Riječ je o čaroliji Expecto Patronum koju su Harry i ekipa nebrojeno puta koristili za obranu protiv dementora. Čarolija se temelji na sretnom sjećanju koje će vas zaštiti od sablasnih dementora te proizvesti zaštitu u obliku životinje.

PHOTO: Pinterest

Harry Pottera je štitio jelen, Severusa Snapea srna, a Hermionu Granger vidra. A vas? Koja će životinja proizaći iz vašeg sretnog sjećanja? Kliknite na stranicu Pottermore i rješite zanimljivu igricu u obliku interaktivnog kviza kojom ćete na kraju doznati ono što vas je oduvijek zanimalo. Makar niste nikome htjeli priznati. U cilju nam je i dalje ostati vaš najdraži studentski portal, stoga vam nećemo spoilati kako igrica izgleda i što vam je činiti. Udobno se smjestite i krenite na još jednu avanturu iz maštovitog svijeta u kojem vam je potreban čarobni štapić. I jako sretno sjećanje.

FOTO: FLICKR