LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga "Prijatelji životinja"

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja" organizira radionicu kuhanja veganskog ručka. Svi zainteresirani mogu se priključiti zanimljivom Vege izazovu.

Udruga "Prijatelji životinja" organizira radionicu kuhanja veganskog ručka. Svi zainteresirani mogu se priključiti zanimljivom Vege izazovu.

Kao podršku stotinama građana koji su se u siječnju prijavili na Vege izazov te još jedan poticaj za one koji se premišljaju, Prijatelji životinja organiziraju radionicu kuhanja. U subotu 30. siječnja 2016. pripremat će se krem-juha od češnjaka, lazanje s blitvom i puding od bundeve. Radionica je zamišljena kao druženje jer svi sudionici sudjeluju u pripremi hrane, a sve završava zajedničkim veganskim ručkom.

Početkom siječnja podršku Vege izazovu dao je trener fitnessa Dragan Šurlan koji svim prijavljenima daruje odlične videovježbe. Sredinom siječnja poziv je uputila Super Ljilja, neodoljivi praščić kojega voli cijela Hrvatska, a na kraju siječnja pridružuje se i Nikolina Plenar, voditeljica veganskih radionica kuhanja.

Oni koji se žele priključiti građanima iz Zagreba, Solina, Karlovca, Varaždina, Zaprešića, Koprivnice, Kutine, Pule, Dubrovnika, Osijeka i više od sedamdeset drugih gradova, mogu se na mrežnim stranicama prijaviti za Vege izazov. Na istim stranicama možete ujedno saznati sve o radionicama i veganskoj prehrani.  

 

FOTO: ANA MIHALIĆ