LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljubavni savjeti

Prema ekspertima dvije stvari mogu spastiti nestabilnu vezu

Pred prekidom ste, ali očajnički želite spasiti svoju vezu. Stručnjaci govore o dva koraka koja će vam značajno pomoći u naumu.

Pred prekidom ste, ali očajnički želite spasiti svoju vezu. Stručnjaci govore o dva koraka koja će vam značajno pomoći u naumu.

Svaka ljubavna veza prije ili poslije doživi trenutke slabosti. Bilo da se radi o prezaposlenosti, ispitnim rokovima, poslovima, vezi na daljinu ili nečem drugom, dođe vrijeme kad se partneri udalje i nešto ne funkcionira.

Ova spoznaja može biti jako stresna, partneri mogu zbog toga proživljavati i emocionalnu krizu. Možda se jedan partner promijenio pa se drugi udaljio, možda jedan od partnera ima neki drugi problem, o kojem ne želi razgovarati. Svakave sitnice mogu uzrokovati promjene te je zbog toga najbolje problem prepoznati na vrijeme.

Foto: Pixabay

Ako ste u vezi kojoj se nazire kraj, ali je želite popraviti, prema ekspertima postoje samo dvije stvari koje se mogu napraviti.

  1. Otkrijte probem!

Vrijeme je za pretres veze i za iscrpni razgovor s partnerom. Ovo također može biti stresno i emocionalno iscrpljujuće, ali to ne znači da želite prekid. Ovakvi razgovori služe za popravljanje i poboljšanje odnosa. Što prije otkrijete problem, prije ćete ga riješiti.

  1. Potrudite se!

Jednom kad ste otkrili problem, stvari bi trebale krenuti na bolje. Ono što smatrate krivim trebate svakodnevno pokušavati ispraviti i bilo bi dobro da provodite što više vremena s partnerom i tako si posvećujete pažnju. 

FOTO: PIXABAY