LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društvene igre

Podržite Drinkagon i mamurluk koji vam obećava

Drinkagon je društvena igra namijenjena svima koji žele kombinaciju dobre zabave i strateškog taktiziranja. Osigurajte svoj primjerak na vrijeme!

Drinkagon je društvena igra namijenjena svima koji žele kombinaciju dobre zabave i strateškog taktiziranja. Osigurajte svoj primjerak na vrijeme!

Riječki tim koji stoji iza igre Drinkagon pokrenuo je kampanju usmjerenu Kickstarteru, svjetskoj platformi za grupno financiranje kreativnih projekata. Kampanja je pokrenuta u utorak, 23. svibnja 2017. i traje 24 dana, a iznos koji traži je 5 000 dolara.

Drinkagon je društvena igra za dva do šest igrača, namijenjena svima koji žele kombinaciju dobre zabave i strateškog taktiziranja. Cilj je igre vrlo jasan – premjestiti sve figure u protivničku bazu prije svih ostalih igrača. S obzirom na to da se radi o zabavnoj igri koja uključuje pokoju čašicu vašeg omiljenog pića, pravila igre su vrlo jednostavna i objašnjiva u jednoj minuti. U svakom krugu baca se kockica te igrač pomiče svoje figure po ploči pazeći pritom da ne stane na crvena ili zelena polja. Pitanja i izazovi koji se kriju iza ovih polja vrlo su provokativni i izazovni, stoga je potrebno strateški pomicati figure. Ukoliko igrač odbije odgovoriti na pitanje ili izvršiti izazov, mora popiti zadani broj gutljaja. Ono što ovu igru čini još zanimljivijom i drugačijom od ostalih igara ovakve vrste jest pravilo da svoje poteze igrač može iskoristiti kako bi pomicao figure drugih igrača.

Igra dolazi u dvije verzije – osnovna verzija s malo blažim i pristojnijim pitanjima i izazovima, dok se u drugoj necenzuriranoj verziji nalaze provokativna pitanja i ludi izazovi prije kojih ćete dva puta razmisliti želite li ih zaista napraviti ili izbjeći. Garantira odličnu zabavu i idealna je za igranje prije izlaska ili u kućnoj atmosferi u kasne sate.

Iza ove kampanje stoji uigrani riječki tim tvrtke Exevio d.o.o. na čelu s jednim od najvećih hrvatskih podržavatelja Kickstarter projekata Edijem Budmilićem. Nakon četiri mjeseca intenzivnih priprema i testiranja mehanike pokrenuta je kampanja kako bi igru predstavili javnosti.

Sama ideja za Drinkagon nastala je iz zajedničke strasti prema igrama, stoga je sljedeći logičan potez bio stvaranje vlastite društvene igre koja će biti drugačija, zanimljiva i zabavna. Ekipa obećava odličnu zabavu, mamurluk i nezaboravne uspomene, stoga je ne zaboravite podržati na Kickstarteru i među prvima osigurati svoj primjerak.

Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: EXEVIO