LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MOTIVACIJA

Ovo je 5 pjesama koje će vas motivirati da pomaknete i najveće planine

Ako je baš danas dan kada osjećate da vas baš ništa ne može pokrenuti – probajte s ovih 5 pjesama, koje u sebi imaju neopisivu snagu motivacije.

Ako je baš danas dan kada osjećate da vas baš ništa ne može pokrenuti – probajte s ovih 5 pjesama, koje u sebi imaju neopisivu snagu motivacije.

Motivacijska glazba može biti izuzetno korisna za mnoge ljude, bilo da se radi o pomoći u izvođenju fizičke aktivnosti, učenju, poslu ili bilo kojem drugom zadatku koji zahtijeva više energije i fokusa, a ako je baš danas dan kada osjećate da vas baš ništa ne može pokrenuti –probajte s ovih 5 pjesama, koje u sebi imaju neopisivu snagu motivacije.

Survivor  Eye of the tiger

Klasik filma Rocky III nepresušan je izvor motivacije. Snažni rifovi gitare, energičan ritam i tekst o snazi, borbenosti i odlučnosti čine je idealnom za svakoga tko traži onaj jedan trenutak, koji će ga potaknuti da i danas zakorači prema svojem cilju.


Journey  Don't stop believin'

Ova pjesma iz 1981. godine postala je himna mnogim ljudima zbog svojih optimističnih i motivacijskih tekstova. Refren Don't stop believin', hold on to that feelin' jednostavan je, ali moćan podsjetnik da nikada ne bismo trebali prestati vjerovati u sebe i svoje snove.

The Script ft. will.i.am  Hall of fame

Ova pjesma je moćna kombinacija rocka i hip-hopa, koja vas potiče da se borite za svoje snove, uporno radite i nikada ne odustajete. Tekstovi su puni inspirativnih izreka, poput budi učitelj, sanjar i vođa, a stih You could be a master, don't wait for luck zakucava u ovoj priči. Govori o tome da nekada ususret ostvarenju ciljeva samo trebamo krenuti, bez straha i trepnje.

Queen  We will rock you

Ovu pjesmu slobodno možemo nazvati himnom rocka, ali i jednom od najpoznatijih motivacijskih pjesama svih vremena. Pamtljiv i žestok ritam, vokali Freddieja Mercuryja i tekstovi koji slave snagu i odlučnost čine je idealnom za sve koji žele potaknuti energiju i fokus.

Katty Perry  Roar

Ova pjesma iz 2013. godine govori o snazi, samopouzdanju i borbi za sebe, a može biti i snažan podsjetnik da je važno imati samopouzdanje i boriti se za svoje ciljeve. 
FOTO: UNSPLASH