LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društvene mreže

Ovaj trik za korištenje Instagrama dobro je znati

Ne sviđa vam se novi feed na Instagramu? Evo kako možete vratiti stari.

Ne sviđa vam se novi feed na Instagramu? Evo kako možete vratiti stari.

Instagram možda poduzima korake i polako poništava redizajn inspiriran TikTokom te smanjuje broj preporučenih objava, no to i dalje neće spriječiti predložene sadržaje od iskakanja na vašem feedu, piše N1.

Postoji način poništavanja promjena koje je u jednoj od svojih Instagram priča spomenuo čak i Instagramov šef Adam Mosseri. Naime, moguće je na 30 dana ‘uspavati’ preporuke i predložene objave od pojavljivanja na vašem Instagramu, a za sve vam treba samo nekoliko pritisaka prstom.

Prvo što treba napraviti je skrolati niz Instagram i naići na preporučenu objavu. Možete je prepoznati po objašnjenjima načina na koje je ta objava stigla do vas. U gornjem desnom kutu objave pritisnite na X, nakon čega ćete dobiti tekst koji potvrđuje da je ova objava skrivena. Iz ispisanih opcija pritisnite na utišavanje svih predloženih objava u feedu na 30 dana.

Nakon toga će se pojaviti zelena kvačica s potvdom da vaš feed idućih 30 dana neće sadržati predložene objave. Vodite također računa da gašenjem predloženih objava nećete zaustaviti brojne reklame.

Za kraj, ne zaboravite da možete aktivirati kronološki poredak u feedu pritiskom na logo Instagrama u gornjem lijevom kutu te biranjem opcije Following.
FOTO: PIXABAY.COM