LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najpoznatija čarobnjačka priča

Obožavatelji stvorili novu teoriju; ožiljak na čelu Harryja Pottera zapravo ne predstavlja munju?

Na društvenim mrežama počele su kružiti teorije kako jedan od glavnih obilježja Harryja Pottera zapravo ne predstavlja munju, a obožavatelji su podijeljeni oko tih tvrdnji.

Na društvenim mrežama počele su kružiti teorije kako jedan od glavnih obilježja Harryja Pottera zapravo ne predstavlja munju, a obožavatelji su podijeljeni oko tih tvrdnji.

Obožavatelji legendarnog Harryja Pottera razvili su novu teoriju o njegovom poznatom ožiljku i društvene mreže sada bruje o novootkrivenim informacijama. J. K. Rowling je do sada često mijenjala specifičnosti svojih popularnih knjiga, ali dio obožavatelja smatra kako se ovom teorijom ipak pretjeralo.

Na Twitteru su počele kružiti screenshot slike sa stranice Harry Potter Wiki gdje se može vidjeti kako je Harryjev ožiljak zapravo u obliku pokreta ruke kojime se izriče Avada Kedavra, odnosno Kletva ubijanja. Iako stranice toga tipa nisu uvijek vjerodostojne, jedan je dio publike oduševljen novim saznanjima, dok drugi dio još uvijek sumnja u ove tvrdnje.

Danas se širom planete slavi Dan Harryja Pottera


Jedan od najvažnijih obilježja čarobnjaka Harryja jest ožiljak u obliku munje na njegovu čelu, a prikazuje težak događaj u njegovu životu kada su mu roditelji ubijeni od strane Onoga Čije Se Ime Ne Smije Izgovoriti. Harryja je u tom trenutku zaštitila njegova majka Lily zbog čega je pretrpio samo ožiljak na čelu koji i prikazuje njegovu snagu i nadmoć nad opasnim i zlim čarobnjakom.

Povratak čarobnjaka u Zagreb: Kviz o Harryju Potteru


Dokazi o novoj tvrdnji definitivno su zainteresirali obožavatelje ovoga serijala knjiga, a sada se samo čeka komentar spisateljice Rowling koja se još nije oglasila oko ove teorije. Vidjet ćemo hoće li čitatelji i gledatelji Harry Pottera primijetiti još neko obilježje o kojemu možemo diskutirati.

IZVOR: JOYSCRIBE
FOTO: FLICKR