LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fanovi su iznenađeni

Nova sezona „Bridgertona” neće pratiti redoslijed knjiga, u fokusu Penelope i Colin

Fanove serije Netflix je iznenadio viješću da se nova sezona serije neće fokusirati na istog lika koji je u fokusu treće knjige.

Fanove serije Netflix je iznenadio viješću da se nova sezona serije neće fokusirati na istog lika koji je u fokusu treće knjige.

Nova sezona Netflixove uspješne serije Bridgerton preskače redoslijed knjiga, objavili su iz Netflixa.

Prva i druga sezona pratile su redoslijed romana Julie Quinn – prva je pratila Daphne, a druga Anthonyja, a obožavatelji su očekivali da će tako biti i s trećom sezonom te da će ona fokusirati na drugog brata iz obitelji Bridgerton, Benedicta.

No, Netflix ima drugačije planove: treća sezona fokusirat će se na Colina, trećeg brata obitelji Bridgerton i na njegovu ljubavnu priču s Penelope. 

Podsjetimo, druga sezona, koja je izišla ove godine, završila je groznom situacijom za Penelope: njena najbolja prijateljica Eloise saznala je identitet Lady Whistledown, a čovjek kojeg voli, Colin, rekao je kako se nikada ne bi njome oženio. Kako će se razriješiti ova situacija, ostaje nam vidjeti u ljeto iduće godine kada bi, kako navode mediji, mogla izaći treća sezona ove popularne serije.
FOTO: PEXELS