LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova epizoda Tronošca

Luka iz Pocket Palme: „Meni bi bilo najdraže da slušam cajke samo da mogu šokirati snobiće”

U novom (anti)showu Tronožac ovog su puta gostovali Anja Papa i Luka Vidović. Pričali su o svemu i svačemu, samo ne o svojoj glazbi.

U novom (anti)showu Tronožac ovog su puta gostovali Anja Papa i Luka Vidović. Pričali su o svemu i svačemu, samo ne o svojoj glazbi.

Anja Papa i Luka Vidović iz synth-pop dua Pocket Palma gosti su treće epizode YouTube showa Tronožac. Ako očekujete da je u intervjuu otkriveno kada će imati idući koncert, da je razotkrivena neka mračna tajna o njima ili senzacija koja će osvanuti na naslovnicama svih portala – definitivno ste u krivu. 
 Možda nisu otkrivene sočne pikanterije, ali zato su Anja i Luka bili spremni odgovoriti na luda pitanja i otkriti zabavne detalje o sebi. Tako su na pitanje koju bi životinju imali uz sebe da su superheroji ispalili odgovore zeko i leteći kit. Posebno su se raspričali o svojim simpatijama iz djetinjstva, pa su tako spomenuli Petra Grašu, Michaela Jacksona, Britney Spears i mnoge druge. 

Voditeljica Tronošca Ivona Lenard dotaknula se u razgovoru i unpopular opiniona u ovim vremenima. Anja je poentirala kako je danas teško detektirati unpopular opinion zbog društvenih mreža, no da ipak postoji ono nešto čime uzburkaju razgovore s nekim ljudima.

– Mi jako nesnobovski gledamo na glazbu i ljudima to zna biti čudno. Nama je tak svejedno o kojem se žanru radi i tak nam je svejedno tko šta radi. Ak se to nekom sviđa – super, ak ne – ne. Ljudi obično kažu da je to sve loše i nekvalitetno, na što mi kažemo nek bude, i šta sad. – rekla je.

Luka se nadovezao:

– Meni bi bilo najdraže da slušam cajke samo da mogu šokirati snobiće. Nek sluša tko kaj hoće.

Dakako, to nisu bile jedine teme u trećoj epizodi Tronošca. Glazbenici su otkrili kako bi izgledao njihov drag show da imaju novaca i vremena za pokretanje jednog, govorili su o svojim najdražim likovima iz serije Stranger Things, glumili su life-coacheve i raspričali se o svemu i svačemu – samo ne o svojoj glazbi. Upravo to je i nit vodilja Tronošca – odmoriti mozak od tema koje nam se nameću i pričati o zabavnim glupostima koje će sve namamiti na smijeh. 

Ako ih želite poslušati, kliknite na treću epizodu i zabavite se. 

U slučaju da niste čuli za Tronožac (anti)show, riječ je o novom YouTube kanalu na kojem se objavljuju intervjui s glazbenicima. Iako na prvu ne zvuči nimalo inovativno, čim kliknete na neki od videa, bit će vam jasno da su ovi razgovori sve, ali samo ne suhoparni i predvidljivi. Predvidljivost se ubija pitanjima koji su kombinacija leksikon-pitanja te suludih hipotetskih pitanja kakva se ne očekuju iz usta trijezne osobe. 

Pored toga, u ovim intervjuima nećete naletjeti na pitanja poput kada će idući koncert ili što te inspiriralo za novi album. Servisne informacije autorice showa prepuštaju drugima – njima je bitnije iz glazbenika izvući čim više zezancija koje svima uvijek dobro dođu. Ludim pitanjima Tronožac show nudi platformu na kojoj se gosti mogu predstaviti u drugačijem svjetlu. 

Dok se svi i dalje prilagođavamo novom normalnom u doba pandemije te iščekujemo povratak koliko-toliko starog normalnog, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju Tronožac show koji nudi novo nenormalno. 

FOTO: TRONOŽAC / PR FOTO