LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kviz općeg znanja

Ljubitelji kvizova, svoju KOZa društvenu igru možete naručiti još samo danas posredstvom Indiegogo kampanje

KOZa društvena igra zabavna je i dinamična igra na ploči u kojoj svoje suparnike pobjeđujete znanjem. Na putu do pobjede čeka vas niz izazova u deset različitih kategorija.

KOZa društvena igra zabavna je i dinamična igra na ploči u kojoj svoje suparnike pobjeđujete znanjem. Na putu do pobjede čeka vas niz izazova u deset različitih kategorija.

Skupina mladih entuzijasta iza kojih stoji višegodišnje iskustvo organiziranja kvizova općeg znanja u sklopu rada udruge Novi mediji ovoga Božića odlučila vas je obradovati novim projektom: KOZa društvenom igrom znanja. Nakon brojnih kvizova na području Hrvatske odlučili smo koncept pretočiti u opipljiv proizvod – društvenu igru na ploči koju bismo i sami željeli zaigrati na board game večerima s društvom.

– Koncept igre u potpunosti smo razvili, dizajn je u finišu, no slijedi financijski najzahtjevniji korak: troškovi tiska za inicijalnu ediciju premašuju naš skromni budžet i tu nam je potrebna vaša pomoć kako bismo igru porinuli u svijet. – kažu tvorci igre.

Ovom kampanjom dobivate priliku uključiti se u realizaciju projekta jer svojom donacijom, odnosno predbilježbom za igru, pomažete pokriti visoke početne troškove tiska (pravog tiska, ne simboličnog printanja iz videa), dok sebi po promotivnoj cijeni poklanjate brojne zabavne večeri u društvu originalne igre znanja na ploči, ali i pravo na samohvalu kako ste na vrijeme prepoznali i podržali pravi projekt.

Temeljena na svježem i originalnom konceptu, KOZa društvena igra razlikuje se od popularnih igara sličnog tipa koje ste možda odigrali.
Raznovrsnost izazova koje KOZa predstavlja igračima na putu do cilja osigurava dinamičnu i uzbudljivu igru od početka do kraja. Adrenalin i osjećaj anticipacije svakako podižu i mogućnost profitiranja od suparničkih grešaka – što izravno (prilikom da se odgovori na netočno odgovoreno pitanje suparnika), što pomoću posebnih kartica. Dodatne kartice kladionice i veta od igrača zahtijevaju i dobro taktiziranje, a raznolikost zastupljenih područja općeg znanja onemogućuje igrače jake u samo jednom području da se prošeću do cilja.

S obzirom na brojnost kategorija i vrsta prepreka za igrače, pravila su ustvari jednostavna i pristupačna pa nije potreban dugotrajan proces upoznavanja mehanike igre. Isto tako, igrač ili ekipa koji prvi počnu igrati nisu ni u kakvoj prednosti nad suparnicima, što je vrlo važno za pravednost natjecanja.

O detaljnim pravilima igre informirajte se u Pravilima te pratite naše objave u kojima ćemo vas pobliže upoznavati s karakteristikama igre. Sljedećih dana pokazivat ćemo vam i kartice kako ih naša dizajnerica bude izbacivala iz pećnice.

Podrži KOZu i izaberi poziciju: od stočnog suradnika do meeecene

Za sve koji odluče podržati tvorbu igre pripremljeni su znakovi pažnje:

  • za donaciju od 3 $ na mail vam stiže tajna poruka na drevnom (i zasad nedešifriranom) kozjem jeziku,
  • za 5 $ na kućnu adresu stiže vam KOZa bilježnica,
  • za 15 $ možete se obući u profinjeno KOZa odijelo (dakle majicu),
  • s 25 $ naručujete svoju KOZa društvenu igru po promotivnoj blagdanskoj cijeni,
  • za 35 $ dobivate igru KOZa i vodite svoju ekipu na kviz s 4 ulaznice za KOZa kvizove,
  • s 50 $ ulažete u veliki KOZa paket, koji uključuje igru KOZa, majicu, bilježnicu i 4 ulaznice za KOZa kvizove,
  • za 80 $ uz KOZa društvenu igru dobivate godišnju ulaznicu na sve kvizove u organizaciji KOZe u Hrvatskoj,
  • 100 $ donosi vam igru u kojoj ćemo vam tiskati posebnu zahvalu kao istaknutom kozočinitelju,
  • za 150 $ u igru uvrštavamo vaše pitanje (podrazumijeva se: kad smišljate pitanje, nema vrijeđanja ni na kakvoj osnovi),
  • ako uplatite 1000 $ (i oslobodite nas marketinških muka), zaključit ćemo da vas je obuzelo kozje ludilo i dati vam sve od navedenog, a usto ćemo vaše cijenjeno ime nositi s KOZom kamo god ona išla.  

Donacije možete uplatiti PayPalom ili karticom, a za uplatu ne morate imati otvoren račun na Indiegogou. Isto tako, donirati nam možete javno ili anonimno. Više informacija i detalja o projektu možete saznati na službenoj stranici