LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Netflixova uspješnica

Jeste li spremni? Sutra izlazi peta i finalna sezona serije „La Casa de Papel”

„La Casa de Papel” dolazi na Netflix u petak, 3. rujna, i donosi nam novu dozu akcije, neočekivanih obrata dirljivih trenutaka.

„La Casa de Papel” dolazi na Netflix u petak, 3. rujna, i donosi nam novu dozu akcije, neočekivanih obrata dirljivih trenutaka.

Peta i posljednja sezona serije La Casa de Papel, Netflixove uspješnice o poštenim razbojnicima koje je nemoguće ne voljeti, dolazi na streaming servis u petak, 3. rujna

Poznata po neočekivanim obratima zbog kojih nas drži prikovanima za ekran, La Casa de Papel ni ove nas sezone, vjerujemo, neće razočarati. Bez obzira na to što je peta sezona ujedno i posljednja sezona serije, nekim će se fanovima svidjeti to što će nas i u prosincu dočekati nova doza omiljenih nam likova. 

Naime, 3. rujna izlazi samo prvi dio sezone, odnosno prvih pet epizoda posljednje sezone. Ostalih će pet epizoda biti dostupno 3. prosinca

I ove se sezone vraćaju omiljena nam lica: Úrsula Corberó kao Tokyo, Álvaro Morte kao The Professor, Itziar Ituño kao Lisbon, Miguel Herrán kao Rio, Jaime Lorente kao Denver, Esther Acebo kao Stockholm, Hovik Keuchkerian kao Bogota, Rodrigo de la Serna kao Palermo, Najwa Nimri kao Alicia Sierra, Belén Cuesta kao Manila, Enrique Arce kao Arturo, Darko Peric kao Helsinki, Luka Peros kao Marseille, Fernando Cayo kao Coronel Tamayo i José Manuel Poga kao Gandía.

[UPOZORENJE: Sadržaj koji slijedi opisuje radnju prethodne sezone] 

Podsjetimo, prethodna je sezona završila situacijom iz koje nema izlaza: prošlo je preko sto sati otkako je ekipa zarobljena u Španjolskoj nacionalnoj banci, uspjeli su spasiti Lisbon, no smrt jedne od najdražih nam likova, Nairobi, potresla je sve. Profesora je uhitila detektivka Sierra, a za razliku od prijašnjih situacija, ovaj put doista nema plan. 

FOTO: YOUTUBE (SCREENSHOT) / NETFLIX