LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Astrologija

Horoskop: donosimo osnovno o karakteru i zavođenju znaka Ribe

Tko su Ribe, kakve su osobe koje pripadaju ovom astrološkom znaku, kako ih zavesti i s kojim su znakovima kompatibilni?

Tko su Ribe, kakve su osobe koje pripadaju ovom astrološkom znaku, kako ih zavesti i s kojim su znakovima kompatibilni?

U horoskopski znak Ribe, dvanaesti astrološki znak u Zodijaku, spadaju osobe rođene od 19. veljače do 20. ožujka. Smatra se negativnim i promjenjivim znakom, a prema nekim astrolozima trenutno astrološko doba upravo je njegovo

Veliki sanjari

S obzirom na to da se ribe smatraju kreativcima, ne čudi da ponekad probleme pokušavaju rješavati umjetničkim stvaranjem, ali i uzimanjem opijata. To sanjarenje ih često dovodi i u nezdravu imaginaciju zbog koje bježe od stvarnosti.

Ribe su susretljive, intuitivne i često se nađu u društvu vrlo različitih ljudi. Nesebične su i uvijek su spremne pomoći drugima, ne očekujući išta zauzvrat. Jedna od većih vrlina jest da rijetko osuđuju i gotovo uvijek opraštaju, a poznato je i da su tolerantnije od svih horoskopskih znakova. Darežljive su, empatične, vjerne i odane pa to očekuju i od drugih.

Uloga mučenika

Ribe su poznate o svojoj mudrosti, ali pod utjecajem Urana ponekad mogu preuzeti ulogu mučenika kako bi privukle pažnju. Potrebe svojih prijatelja često stavljaju ispred svojih potreba, a kada postoji neki problem u obitelji ili među prijateljima, one će ga pokušati riješiti.

Karijera i novac

Najbolje se osjećaju u poslovima u kojem će njihove kreativne vještine doći do izražaja, čak i bolje ako je to u dobrotvorne svrhe. Zanimanja koja dolaze uz ovaj znak jesu odvjetnik, arhitekt, veterinar, glazbenik, socijalni radnik i slično.

Uglavnom ne razmišljaju previše o novcu te su obično više usredotočeni na svoje snove i ciljeve, ali pokušat će zaraditi dovoljno novca za postizanje svojih ciljeva. Novac može podijeliti znak Ribe; s jedne će strane potrošiti puno bez razmišljanja, dok s druge strane mogu postati prilično škrte. Ipak, na kraju će uvijek imati dovoljno za normalan život.

Kako zavesti muškarca Ribu?

Najbolji način zavođenja muškarca ribe jest potpuno otvaranje prema njemu. Neke su od najboljih osobina njegova osjetljivost, suosjećanje i dobrota. On je nježna osoba koja će shvatiti što druga osoba želi, a zatim joj to pružiti što je češće moguće.

Njegova želja da ugađa drugima može dovesti do toga da bude izmanipuliran. Voli se smijati, pa ga lako može zavesti duhovita osoba. Muškarca rođenog u ovom znaku potrebno je navesti da se otvori i dijeli svoje emocije.

Kako zavesti ženu Ribu?

Uz žene rođene u ovom znaku veže se niz vrlina: suosjećajnost, maštovitost, nesebičnost itd. Ribe padaju na romantične osobe sa smislom za humor i iznimno cijene dobre slušatelje.

Slično kao muškarci, žene Ribe pune su ljubavi i jednom kada steknu povjerenje s lakoćom će se otvoriti. Seks sa ženama ovog horoskopskog znaka uzbudljiv je i nimalo monoton, no zahvaljujući svojoj intiuiciji može lako prepoznati zanima li osobu samo seks. Uz to su velika zlopamtila zbog čega odnosi s lošim ishodom ostavljaju značajan utjecaj na nju u sadašnjosti i budućnosti.

Kompatibilni znakovi koje bi Ribe trebale uzeti u obzir jesu: Bik, Rak, Škorpion i Jarac.
FOTO: PIXABAY