LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čarobnjak na malim ekranima

HBO pregovara oko serije: mogli bismo gledati Harryja Pottera u novom izdanju

Nakon knjiga i filmova, priču Harryja Pottera u budućnosti bismo mogli pratiti i u seriji oko koje pregovara HBO!

Nakon knjiga i filmova, priču Harryja Pottera u budućnosti bismo mogli pratiti i u seriji oko koje pregovara HBO!

Harry Potter mogao bi postati serija, prenosi The Hollywood Reporter do kojega je došla informacija da se HBO sastaje s piscima s ciljem vraćanja ovog čarobnjaka i ekipe nazad na male ekrane.

Serija ne bi pratila priču iz knjiga u potpunosti, već bi fokus vjerojatno bio na pojedinačnim stvarima, poput povijesti Voldemorta i slično. Iako bi ova vijest mogla razveseliti fanove HP-a, postoji niz problema do kojih bi moglo doći jer bi se producenti trebali usuglasiti s J.K. Rowling oko toga u kojem bi smjeru serija išla – ona još uvijek kontrolira Harry Potter franšizu. Također, Warner Bros ima prava na filmove pa bi i tu moglo doći do određenih prepreka.

Svemu tome ne ide u prilog ni činjenica da je J.K. Rowling trenutno na lošem glasu zbog izjava vezanih uz transrodne osobe i da nije postigla osobitu popularnost s franšizom Čudesne zvijeri i gdje ih naći. Upusti li se HBO u ovaj pothvat, koji je trenutno tek u nekim začecima i početnim pregovorima, imat će pune ruke posla kako ne bi razočarao fanove!
FOTO: UNSPLASH