LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Od skromnog djeteta do superzvijezde

'Gdje ima za kupiti jeftini monitor?' Facebook statusi Joška Gvardiola postali apsolutni hit

2013. naš se branič pohvalio novim hlačama, a tu je i pitanje iz 2015. - hoće netko na trg?

2013. naš se branič pohvalio novim hlačama, a tu je i pitanje iz 2015. - hoće netko na trg?

Malo tko u Hrvatskoj, pa čak i u dobrom dijelu svijeta, ne zna za lik i djelo Joška Gvardiola, centralnog braniča hrvatske reprezentacije i jednog od najtraženijih stopera u svijetu. Jošku je, nakon fantastično odigranog Svjetskog prvenstva, cijena strelovito narasla i već sada strani mediji predviđaju da će Gvardiol biti prodan za rekordnu cifru kada su u pitanju obrambeni igrači.

Posebno zanimljivo zvuči činjenica da Gvardiol ima samo 20 godina te je do prije svega nekoliko godina na Facebooku pisao statuse, slične onima kakve su objavljivali i drugi tinejdžeri njegovih godina.

Prvih 15 lajka i označim ih na fotografiji - napisao je Joško 2014.

Možete mi preporučiti neki monitor za komp? Gdje ima za kupiti neki jeftini? - pitao je Gvardiol svoje Facebook prijatelj, ne tako davne - 2016. godine.


2013. naš se branič pohvalio novim hlačama, a tu je i pitanje iz 2015 - Hoće netko na trg? Pregled Joškovih statusa sakupila je poznata Instagram stranica Volim Hrvatsku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Love Croatia (@volimhrvatsku)


Sve ovo ukazuje na nevjerojatno skromnost koju je Joško očito zadržao i sada, kada je vjerojatno već postao milijunaš. O skromnosti, ali i važnosti obiteljskog odgoja, raspisali smo se nedavno u kolumni koju možete pročitati ovdje.
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT