LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Oduševljenje korisnika

Facebook Messenger novim dodatkom drži korak sa Snapchatom

Nova opcija Facebook Messengera trebala bi uskoro biti dostupna u Hrvatskoj za iOS i Android pametne telefone.

Nova opcija Facebook Messengera trebala bi uskoro biti dostupna u Hrvatskoj za iOS i Android pametne telefone.

Facebook Messenger nedavno je uveo novu cool opciju. Riječ je o Instant Video dodatku koji omogućava gledanje i slanje videosadržaja prijateljima s kojima se dopisujete. 

– Ponekad želite znati mišljenje svojih prijatelja o cipelama koje želite kupiti, ili možda želite pitati svoje ukućane koji bi sladoled voljeli da im donesete. Ponekad želite vidjeti reakciju ljudi na vašu poruku kada je šaljete s mjesta na kojemu ne možete razgovarati. Instant Video omogućava vam slanje svakodnevnih „stvari“ iz svog života ljudima do kojih vam je stalo – objašnjava objava na Facebook stranici Messengera na koju su stizale samo riječi pohvale korisnika.

Instant Video zapravo je lako koristiti. Ako su oba kontakta u isto vrijeme na chatu, u gornjem će se desnom uglu pojaviti  ikona male kamere gdje će se, kada se pritisne, otvoriti opcija Instant Videa. Zatim možete prijatelju poslati video uživo, a on također može odgovoriti videom ili ga samo pogledati. 

U priloženom videu pogledajte kako u praksi izgleda Instant Video opcija, a ovaj bi novi dodatak u Hrvatskoj trebao uskoro biti dostupan za iOS i Android pametne telefone.

FOTO: FACEBOOK