LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Youtube trending

Đani, Dejan Matić, Breskvica...Hrvati se ne skidaju s cajki, u trendu tek jedan domaći izvođač

Trap cajka Sava i Dunav, koju izvode Henny i Breskivca, posljednjih je dana najpopularnija pjesma u Hrvatskoj te drži uvjerljivo prvo mjesto s više od 10 milijuna preslušavanja.

Trap cajka Sava i Dunav, koju izvode Henny i Breskivca, posljednjih je dana najpopularnija pjesma u Hrvatskoj te drži uvjerljivo prvo mjesto s više od 10 milijuna preslušavanja.

Hrvatskih glazbenika gotovo da nema niti na mapi, a YouTube trendingom haraju izvođači tzv. lakih nota i sve popularnijih trap cajki. Pregledom onoga što je u kategoriji glazba trenutno u trendu, jasno je kako smo kao nacija, htjeli to priznati ili ne, skloni isključivo muzici iz susjedne Srbije.

10 najbolje plasiranih hrvatskih pjesama na Eurosongu


U prvih deset najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, od domaćih, našao se tek Severinin hit Vjerujem u Boga koji je u samo dva tjedna preslušan više od 800 tisuća puta.

Imate problema s koncentracijom? Ova vrsta glazbe pomoći će vam u učenju!


Trap cajka Sava i Dunav, koju izvode Henny i Breskvica, posljednjih je dana najpopularnija pjesma u Hrvatskoj te drži uvjerljivo prvo mjesto s više od 10 milijuna preslušavanja. Pjesma Djerdan, koju potpisuju Nucci i Sanja Vučić, našla se na drugom mjesto po slušanosti, a zatim slijede hitovi poput Teodorinog Avendatora, četvrto mjesto drže Dejan Matić i Milica Todorović s pjesmom Ne dam da nemam te, a iza njih dolazi ranije spomenuta Severina. Među Hrvatima još su popularni neizostavni Devito i Jala Brat te Relja Popović, a na listi se našao i crnogorski pjevač Sergej Ćetković.

Sinoć sam pola menze pojeo: Poslušajte novi glazbeni studentski hit o menzi!


Što su Hrvati najviše slušali u posljednjim tjednima saznajte u nastavku.

  1. Henny X Breskvica – Sava i Dunav
  2. Sanja Vučić X Nucci – Djerdan
  3. Teodora X Mahrina – Aventador
  4. Dejan Matić i Milica Todorović – Ne dam da nemam te
  5. Severina – Vjerujem u Boga
  6. Devito X Jala Brati – Shake It
  7. Relja Popović – Ljubi brat
  8. Sergej Ćetković – Na prvi pogled
  9. Đani – Svatko nek svoju sreću bira.
IZVOR: YOUTUBE TRENDING
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT