LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmsko ljeto 2017.

Deset filmova koje ne želite propustiti ovo ljeto

Donosimo vam deset filmskih hitova koji će se pojaviti u kinu ovog ljeta. Na popisu se nalaze razni žanrovi, pa će se pronaći nešto za svakoga.

Donosimo vam deset filmskih hitova koji će se pojaviti u kinu ovog ljeta. Na popisu se nalaze razni žanrovi, pa će se pronaći nešto za svakoga.

Iako je prošla godina bila nevjerovatna po svim filmskim ostvarenjima, po svemu sudeći bila je tek uvod za sve ono što nas očekuje u ovoj godini. Sada nakon ispitnih rokova vrijeme je za opuštanje uz nove naslove. Osim novih samostalnih filmova na listi su i dugoočekivani nastavci i remakeovi poznatih filmova. Donosimo listu filmova koje ne želite propustiti ovog ljeta.

1. Čuvari galaksije 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2.)

Zasigurno jedan od naiščekivanijih filmova ove godine, iako je već neko vrijeme u kinima, zaslužuje biti na ovom popisu (i svakom drugom popisu filmova koje treba pogledati). Peter Quill (Chris Pratt) u ovom dijelu saznaje više o svojoj prošlosti, a mi imamo priliku vidjeti Groota kao bebu i poslušati Awesome mix broj 2.

2. Transformers: The Last Knight 

Heroji postaju zločinci, a zločinci heroji. Optimus Primea nema, a ljudi i Transformeri su zaratili. Samo jedan svijet može preživjeti: njihov ili naš. Spas je u rukama neobične skupine: Cada Yeagera (Mark Wahlberg), Bumblebeeja, engleskog lorda (Sir Anthony Hopkins) i profesorice s Oxforda (Laura Haddock).

3. Kako je Gru postao dobar (Despicable Me 3)           

U prvom dijelu Gru (glas: Steve Carell) dobio je obitelj, u drugom dijelu se zaljubio, a sada u trećem dijelu bori se sa svojim davno izgubljenim bratom Druom (također Carell) za kojeg želi da bude kao on, ali razlike među braćom su velike.

Izvor: Illumination and Universal Pictures

4. Spider-Man: Homecoming

Najnovija verzija života Petera Parkera (Tom Holland) u kojoj se Spiderman druži sa Tonyjem Starkom (Downey Jr.) i bori protiv Strvine (Keaton), ali istovremeno se bori i sa životom srednjoškolca koji pohađa srednju školu za nadarene učenike. Bitnu ulogu u ovoj verziji filma ima i njegov najbolji prijatelj Ned Leeds (Jacob Batalon), koji je dobrica i štreber koji, kad sazna istinu o Peterovom dvostrukom identitetu, postaje njegov saveznik.

5. Planet majmuna: Rat (War for the Planet of the Apes)

U trećem dijelu rebootane znanstvenofantastične franšize Planet majmuna Caesar (Andy Serkis) i njegovi majmuni prisiljeni su na smrtonosni sukob s ljudskom vojskom koju predvodi nemilosrdni Pukovnik (Woody Harrelson). Nakon što majmuni pretrpe goleme gubitke, Caesar u sebi probudi mračne instinkte te krene u osvetnički pohod. Nakon što ih putovanje napokon suoči licem u lice, Caesar i Pukovnik sudjelovat će u epskoj bitci koja će odlučiti o sudbini obiju vrsti te o budućnosti planeta.

6. Emoji film

Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela. U ovom svijetu svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje.

Odlučan u nakani da postane običan poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5 i poznatog razbijača šifri Jailbreaka. Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati “popraviti” Genea. Ali kada samom telefonu zaprijeti puno veća opasnost, sudbina svih emotikona ovisit će o ovoj trojici nenadanih heroja koji će pokušati spasiti vlastiti svijet od – Brisanja.

7. Annabelle: Creation

U nastavku horor hita iz 2014, nekoliko godina nakon tragične smrti njihove kćeri, izrađivač lutaka i njegova žena udome časnu sestru i nekoliko djevojčica iz oštećenog sirotišta i uskoro svi postanu Annabellina meta.

8.  Terminator 2: Judgment day 3D

Arnold Schwarzenegger vraća se kao Terminator. Sada jedan od pozitivaca, vraćen natrag kroz vrijeme kako bi zaštitio Johna Connora, dječaka predodređenog da vodi borbu za slobodu u budućnosti. Linda Hamilton također se vraća u svojoj ulozi Sarah Connor, dječakove majke, a njih troje trebaju pronaći način da zaustave T – 1000, najsmrtonosnijeg Terminatora ikad stvorenog.

9. Death Note

Srednjoškolac otkrije bilježnicu koja mu daje moć da ubije bilo koga tako da upiše njihovo ime u nju. Iako on vjeruje da s tom moći može promijeniti svijetn nabolje, odlučni detektiv pokušava ga spriječiti kako ne bi zloupotrebio tu moć.

10.Jumanji: Welcome to the jungle

Moderna verzija Jumanjia u kojoj četvero tinejdžera u kazni biva uvučeno u svijet Jumanjija. Kada otkriju staru video igraću konzolu, uvučeni su u svijet u tijelima svojih avatara koje glume Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan.

FOTO: MARVEL