LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pozitivna energija

Ah, taj ponedjeljak...Uz ovih deset motivirajućih citata uspješno uplovite u radni tjedan

"Tvoje misli u ponedjeljak ujutro određuju ton za cijeli tjedan. Gledajte sebe kako postajete jači i živite ispunjenijim, sretnijim i zdravijim životom" - Germany Kent, američka novinarka.

"Tvoje misli u ponedjeljak ujutro određuju ton za cijeli tjedan. Gledajte sebe kako postajete jači i živite ispunjenijim, sretnijim i zdravijim životom" - Germany Kent, američka novinarka.

Koliko je ponekad teško ustati na prvi alarm koji nam odzvanja nakon burnog i bezbrižnog vikenda. Oscilacije u motivaciji sasvim su normalna pojava, svi ih imamo i često nam upravo taj faktor koči produktivnost, bilo na poslu ili na privatnom planu.

Stoga, pripremili smo deset inspirirajućih citata za lakše uplovljavanje u radni tjedan.

  1. Pesimist vidi poteškoće u svakoj prilici, optimist vidi priliku u svakoj teškoći - Winston Churchill, britanski političar.
  2. Uči kao da ćeš živjeti vječno, živi kao da ćeš sutra umrijeti - Mahatma Gandhi, indijski političar.
  3. Postavljanje ciljeva prvi je korak u pretvaranju nevidljivog u vidljivo - Tony Robinson, američki govornik.
  4. Dan bez smijeha je izgubljen dan - Charlie Chaplin, engleski glumac.
  5. Ograničenja postoje samo u našim umovima. Ako koristimo našu maštovitost, mogućnosti postaju beskonačne - Jamie Paolinetti, prvak u biciklizmu.
  6. Talent dobiva utakmice, ali timski rad i inteligencija osvajaju prvenstva - Michael Jordan, američki košarkaš.
  7. Ne dopustite da tuđe mišljenje o vama postane vaša stvarnost - Les Brown, motivacijski govornik.
  8. Jedna od razlika između uspješnih i neuspješnih ljudi je ta što je jedna skupina prepuna onih koji rade i stvaraju, dok je druga puna želja - Edmond Mbiaka, motivacijski govornik.
  9. Tvoje misli u ponedjeljak ujutro određuju ton za cijeli tjedan. Gledajte sebe kako postajete jači i živite ispunjenijim, sretnijim i zdravijim životom - Germany Kent, američka novinarka.
  10. Život se ne mjeri brojem uzdisaja koje uzmemo, već trenucima koji oduzimaju dah - Maya Angelou, američka književnica.

 
FOTO: PIXABAY