LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jednostavni savjeti

7 savjeta kako začiniti seksualni život

Povez na očima, komunikacija, eksperimentiranje u drugim prostorijama – unatoč tome što uglavnom nemaju svoj stan, studenti imaju pregršt stvari na izbor ako žele začiniti svoj ljubavni život.

Povez na očima, komunikacija, eksperimentiranje u drugim prostorijama – unatoč tome što uglavnom nemaju svoj stan, studenti imaju pregršt stvari na izbor ako žele začiniti svoj ljubavni život.

Kako su nam to otkrili u anketi koju smo proveli prije nekoliko mjeseci, seks među studentima nije tabu-tema. Donosimo, stoga, savjete za sve one koji večeras imaju prilike biti sa svojim boljim polovicama i žele večer začinjenu nekim novim iskustvima.
Vezano: Seks u kupaonici i čajnoj kuhinji studentima nije nepoznanica – evo što su nam otkrili
Podijelite fantazije

Ako to još niste napravili, možete s partnerom/icom podijeliti svoje fantazije, a isto može učiniti i on ili ona. Razgovarajte malo o njima i razmislite je li ijedna od njih izvediva već večeras.

Šaljite provokativne poruke

Ovo vjerojatno nije potrebno dodatno objašnjavati. Provocirajte (na pozitivan način) partnera/icu i prikupite materijala za pravu akciju koja će tek uslijediti. U sklopu tih poruka možete se dogovoriti za vrijeme i mjesto kada ćete se naći, a tu možete ubaciti i igranje uloga.

Idite polako – posvetite se predigri

Dobra predigra može posebno začiniti vaš seks. Važno je pronaći pravu mjeru i ne otegnuti ju u nedogled, ali ako si dozvolite neko vrijeme prije samog seksa za eksperimentiranje, mogli biste doživjeti sasvim novo iskustvo.

Povez na očima, slušalice na ušima

Ako svojem partneru/ici uskratite osjetilo vida ili sluha na neko vrijeme uz pomoć poveza za oči ili slušalica, mogli biste mu/joj pružiti nezaboravno iskustvo i omogućiti da pojačano koristi druga osjetila, a tu će vam pomoći, primjerice, led, ulje, perje itd.

Tuširajte se zajedno

Neka sve krene od tuširanja (uz oprez), a već od toga razmislite hoćete li uzeti stvar u svoje ruke ili ćete partnera/icu ostaviti da čeka s nestrpljenjem. Ako se odlučite za seks ispod tuša, imajte na umu da šamponi i voda mogu utjecati na vaš prirodni lubrikant, odnosno isušiti ga.

Komunicirajte

Navođenje tijekom seksa može biti od iznimne važnosti kada želite iskustvo dovesti na novu razinu. Komunikacija ne mora nužno ubiti trenutak jer uz seksi razgovor jedno drugome možete pružiti pravi užitak.

Riješite se rutine

Nemojte spavati s partnerom/icom samo zato da biste to odradili. Nemojte to raditi uvijek na istom mjestu ako imate izbora – eksperimentirajte u drugim prostorijama u domu i prije svega budite – spontani.
FOTO: PIXABAY