LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Događanja u kolovozu

5 događanja uz koja možete privesti kraju ljeto u Zagrebu

Uz pet događanja u samom srcu Zagreba ljeto ćete privesti kraju na najbolji mogući način – uz glazbu, ukusnu hranu i piće te druge zanimljive sadržaje.

Uz pet događanja u samom srcu Zagreba ljeto ćete privesti kraju na najbolji mogući način – uz glazbu, ukusnu hranu i piće te druge zanimljive sadržaje.

Ako ste se vratili s mora ili niste ni išli u južnije dijelove Hrvatske i ne znate kako biste proveli kraj ljeta u Zagrebu, donosimo nekoliko događanja u samom centru grada ili malo dalje, a koja su besplatna i nude bogatu gastronomsku glazbu i niz zabavnih aktivnosti.

Mali piknik

Već tradicionalno na Vranicanijevoj poljani na Gornjem gradu svakog petka u kolovozu od 18 do 23 sata održava se Mali piknik. Ulaz je slobodan, a ako je suditi prema dosadašnjim godinama, očekuje vas bogata gastronomska ponuda. Novosti o događanju moguće je pronaći ovdje.

Ljeto na Strossu

Ljeto na Strossu također mami Zagrepčane i sve ostale da se popnu na Gornji grad i uživaju u bogatoj ponudi i dobroj glazbi. Ulaz je također besplatan, a moći ćete uživati u likovnim instalacijama, koncertima, dobroj hrani i piću. Program i druge važne informacije možete pronaći na Facebook stranici.

Cest is d'Best

Cest is d'Best također održava se već 24 godine na nekoliko zagrebačkih lokacija, a ove će godine trajati od 19. do 22. kolovoza. U sklopu tog događanja održat će se koncerti, razne plesne, likovne i sportske aktivnosti, program za djecu i još mnogo toga. Program je dostupan ovdje.

Caffe de Matoš

To se događanje održava na Trgu braće Mažuranić i donosi street food za sve gurmane, od onih koji su ljubitelji mesa do onih koji su vegetarijanci, pivo i koktele, ali i ukusna bezalkoholna pića, i to sve uz dobru glazbu za koju će se pobrinuti DJ-i. Više informacija moguće je pronaći na Facebooku

Green River Festival

Ako biste se radije maknuli malo dalje od centra grada i smjestili u prirodu, na obali Save održava se Green River Festival koji će trajati sve do 30. rujna. Baš kao i ostala događanja, i taj festival donosi obilje dobre glazbe, hrane i pića, no tu su i sportske aktivnosti. Možete ih pratiti na Facebooku.
FOTO: PIXABAY