LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kao humor

3 šale koje morate prestati koristiti – jer nikome nisu smiješne

Izdvajamo top 3 najiritantnije šale koje smo svi čuli već bezbroj puta, a ne znamo kad smo im se zadnji put nasmijali i jesmo li uopće.

Izdvajamo top 3 najiritantnije šale koje smo svi čuli već bezbroj puta, a ne znamo kad smo im se zadnji put nasmijali i jesmo li uopće.

Svi se, naravno, volimo smijati te sukladno tome biti okruženi duhovitim pojedincima. Međutim, humor naprosto nije karakteristika svakoga od nas i nekad je potrebno impresionirati okolinu nekim drugim talentima.

Toplo vam savjetujemo, stoga, da ne forsirate šale koje niste smislili, a koje su svi čuli već bezbroj puta. Izdvajamo top 3 najiritantnije.


1. A što smo jeli?

Oglas za apartman koji je oduševio mnoge – Privatni advent za deset ljudi: „ako budete tili glumit žive jaslice, očekuju Vas bogati popusti“Riječ je o situaciji kad vam konobar u kafiću naplati kave, sokove ili neko drugo piće. Često se nađe neki pametnjaković u ekipi koji u tom trenutku izusti ovu kao šalu aludirajući na previsok iznos. 

2. Iskače iz paštete.

„Smijeh je najbolji lijek” – izreka koju mnogi shvaćaju pogrešno


Ova kao pošalica nije zaobišla račun nijedne medijski eksponirane osobe. Koliko se god puta Doris Pinčić pojavi u nekom od medijskih naslova, toliko puta 1000 je komentara da iskače iz paštete. Da, šaljivi komentatori itekako su dosadni.

3. Koga nema – nek se javi!

Ono kad idete na neki izlet, putovanje pa prilikom kretanja uvijek netko izusti ovu kao šalu od koje krvare uši. Nemojte biti taj netko.

FOTO: UNSPLASH