LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbena elita ponovno u Istri

Zvjezdana postava drugog izdanja Sea Star Festivala

Sea Star Festival u svibnju se vraća u umašku Stellu Maris! Donosimo vam prve najavljene izvođače drugog izdanja na „press” konferenciji održanoj 31. siječnja.

Sea Star Festival u svibnju se vraća u umašku Stellu Maris! Donosimo vam prve najavljene izvođače drugog izdanja na „press” konferenciji održanoj 31. siječnja.

Prošlogodišnje, premijerno izdanje Sea Star festivala, nove hrvatske zvijezde u regionalnoj EXIT obitelji, od starta je premašilo sva očekivanja i privuklo više od 50 000 ljudi u magičnu lagunu Stella Maris u Umagu. Da će ovo festivalsko ljeto biti još vrelije, potvrdila je i nedavna, rekordna brzina kojom se rasprodao kontingent prvih 5000 ulaznica po poklon cijeni već pri samoj objavi novih datuma – od 24. do 27. svibnja. Kada se tomu doda još nekoliko tisuća posjetitelja koji iz cijelog svijeta na hrvatsko primorje stižu uz Exitovu zimsku akciju 1 karta = 5 festivala, pun festivalski kapacitet bit će dostignut i prije nego lani!

Foto izvor: Sea Star Festival

S prvim valom stižu ne morske, već prave glazbene zvijezde i jedan od najboljih koncertnih bendova današnjice Hurts, koji je publika izglasala za najbolji nastup na gigantskom Glastonburyju, i to ispred bendova kao što su U2 i Coldplay. S njima stiže i ubitačan hitmaker Robin Schulz koji drma glavne festivalske pozornice diljem Europe, a kojeg već sad proglašavaju za nasljednika famoznog Davida Guette zbog istog umijeća da napravi vrhunski party te da svakih par mjeseci stvori novi hit.

A da bi se hitovi već sad brojali u desetinama, tu je i vreli londonski trio Disciples te francuski dvojac sa zaraznim hitovima Ofenbach.

Kako bi tulum bio još intenzivniji, uz plesne zatrest će nas i hip-hop beatovi strahovite postave koju vode zagrebački velikani Tram 11, balkanski rap otac (i) Edo Maajka, kao i jedina prava hip-hop majka Sajsi MC te omiljeni dalmatinski Dječaci i neprikosnoveni splitski pobjednik Krešo Bengalka.

FOTO: SEA STAR FESTIVAL