LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival na Zrću

Zašto Beyonce favorizira DJ-a Traumu, osjetit će posjetitelji Fresh Island-a

– Ja sam trebala sjediti, a ti si me natjerao da plešem. – rekla je Beyonce Traumi.

– Ja sam trebala sjediti, a ti si me natjerao da plešem. – rekla je Beyonce Traumi.

Beyonce, jedna od najpopularnijih glazbenica današnjice, prije nekoliko je dana, unatoč preporuci liječnika da miruje, zaplesala uz glazbu DJ-a Traume. Američka DJ zvijezda Trauma za nešto više od mjesec dana nastupa na Fresh Island festivalu na Pagu koji se održava od 11. do 13. srpnja na novaljskoj plaži Zrće.

Beyonce i Jay Z upravo su DJ Traumu angažirali kako bi zabavljao goste na baby showeru koji je tematski bio u bojama Afrike. Riječ je o pravom vizionaru i umjetniku koji stvara, proizvodi i vrti svoju jedinstvenu kombinaciju hip hopa, R&B-a i komercijalnog plesa.

– Ja sam trebala sjediti, a ti si me natjerao da plešem.  rekla je Beyonce Traumi koji je fotografije s ovog događaja o kojem piše cijeli svijet podijelio na svom Instagram profilu.

Foto: Select PR

Poznati DJ trenutačno je na turneji s komičarom Daveom Chappelleom, a gostovao je i s mnogim svjetski etabliranim umjetnicima, uključujući Ciaru, Monicu, Keri Hilson, Chingy i Seana Garretta. Njeguje dinamičnost u svom glazbenom izričaju, njegov utjecaj nije ograničen samo na Atlantu ili čak samo SAD, već je poznato da uspješno zabavlja posjetitelje diljem svijeta.

U skladu s njegovim imenom i njegovim sloganom Stanje izvanrednog stanja, vješto osvaja sve ljubitelje elektroničke i hip hop glazbe, s nevjerojatnim, izvanrednim iskustvom koje se neće zaboraviti. Proslavio se hitovima kao što su As Above So Below, The Sound Of Love, Take Me High. Ne čudi činjenica da su klubovi u kojima nastupa ispunjeni do posljednjeg mjesta, a tako će biti i na Fresh Island Festivalu koji je posljednjih mjeseci u brojnim svjetskim medijima proglašen kao must go festival za ljeto 2017.

U tri dana festivala na Zrću od 11. do 13. srpnja nastupit će Sean Paul, French Montana, dvojac Rae Sremmurd, duo Krept and Konan, engleska DJ zvijezda Tim Westwood, DJ ikona Jazzy Jeff te reperica, pjevačica i producentica Lady Leshurr. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.hr.

FOTO: MARKO DELBELLO OCEPEK