LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Nije neka tajna da fanovi Silentea redovito s bendom u glas otpjevaju cijeli koncert. Za poseban datum u njihovoj povijesti grupa je pripremila akciju u kojoj će to grupno pjevanje podići stepenicu više. U akciji Ti & Silente najbolji će dobiti priliku pjevati sa Silenteom na koncertu u zagrebačkom Domu sportova 20. veljače.

Princip prijave je jako jednostavan:

1. Potrebno je snimiti video u kojemu se pjeva bilo koja pjesma grupe Silente (nevažno je li u pitanju jedna ili više njih, cijela ili samo refren, važno je pokazati pjevačko umijeće)

2. Video treba uploadati na bilo koji servis poput YouTubea ili Vimea.

3. Link s videom te svoje podatke (ime i prezime, mobitel) poslati na mail pjevaj@silente.hr.

Sve prijave će pregledati strogi žiri te na koncu odabrati one najbolje i najupečatljivije koji će se s bendom popeti na pozornicu Doma sportova i otpjevati jednu pjesmu. Rok za prijavu je utorak, 2. veljače do 23:59.

Usporedno s početkom akcije, bend je u eter pustio sjajan videospot za singl Rekla si (da nikad nisi voljela ovako). Novi spot benda snimljen je pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić.

Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma Rekla si (da nikad nisi voljela ovako) objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu Neće rijeka zrakom teći. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila najveći broj glasova fanova u glasanju putem aplikacije festivala. Da grupa ima jaku fan bazu potvrđuje još i činjenica da dvije godine uzastopce nominirani za Večernjakovu ružu (ove godine u kategoriji Glazbenik godine).

Osim velikog zagrebačkog koncerta Silente će sljedećih mjesec i pol dana odsvirati čak osam koncerata. Zadarski Maraschino Bar vidjet će ih 6. veljače. Vikend nakon Zadra čekaju ih tri povezane svirke: 12. Slavonski brod, 13. Delnice te na Valentinovo premijerni nastup u beogradskom Mixer Houseu. Dan prije Doma sportova Silente će predvoditi Čehaj Fest u Nedelišću, a već su poznata i dva datuma u ožujku – 5. ožujka su u pazinskom Max Magnusu, a 11. ožujka u riječkom Pogonu kulture.

Ulaznice za koncert u Domu sportova su u prodaji po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta cijena je 85 kn.

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Eventimova prodajna mjesta i službene stranice.

Organizator koncerta je LAA.

FOTO: PR/LAA