LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Diskriminatoran oglas

Zahtjevna najmodavka u potrazi za podstanarima: „Može i mladi par, ali da nema snošaja prije braka”

Stanodavka je navela i da ne želi ulaziti u intimu najmoprimaca, ali da preferira bračni par.

Stanodavka je navela i da ne želi ulaziti u intimu najmoprimaca, ali da preferira bračni par.

Društvenim mrežama proširio se oglas objavljen u Facebook grupi Podstanar.hr, koji je pokrenuo lavinu komentara. Za provjeru autentičnosti oglasa pobrinuli su se novinari Slobodne Dalmacije te su doznali da se doista radi o autentičnom oglasu Splićanke koja iznajmljuje stan u Zagrebu. 

Oglas je zaplijenio pažnju mnogih jer stanodavka moli da joj se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti, što potencijalni najmoprimac treba dokazati dokumentom o primljenim sakramentima. 

Uz to, iako navodi kako ne želi ulaziti u intimu budućih najmoprimaca, navodi kako bi radije primila bračni par, ali prihvatit će i mladi par koji ne prakticira seks prije braka

– Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti. Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako, unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji. – stoji u oglasu. 

FOTO: PIXABAY