LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Doček na otvorenom

Zagrepčane čeka bogat program za doček; na glavnom trgu Hladno pivo i Četiri tenora

Grad Zagreb ove je godine pripremio bogat program za doček na otvorenom. Uz tradicionalne lokacije poput Trga bana J. Jelačića, posjetitelji će moći besplatno uživati i na mnogim drugim gradskim lokacijama.

Grad Zagreb ove je godine pripremio bogat program za doček na otvorenom. Uz tradicionalne lokacije poput Trga bana J. Jelačića, posjetitelji će moći besplatno uživati i na mnogim drugim gradskim lokacijama.

Od Nove 2019. godine dijeli nas još svega nekoliko dana, a velik broj ljudi će ju, tradicionalno, dočekati na gradskim ulicama i trgovima. Već smo pisali o bogatom programu za doček na otvorenom koji su pripremili hrvatski gradovi, a sada donosimo program koji očekuje sve one koji ostaju u Zagrebu ili dolaze u njega. Ulaz na sva događanja je, kao i svake godine, besplatan

  • Trg bana Josipa Jelačića 

Kao i svake godine, očekuje se da će najveći doček, onaj na glavnom zagrebačkom trgu, privući tisuće posjetitelja. Program započinje oko 21:30 kada će DJ-evi u sklupu DJ Akademije početi puštati glazbu. Nakon elektronske glazbe, oko 22:30, posjetitelje će zabavljati Četiri tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak koji će izvesti agramerske pjesme. Kada kazaljke otkucaju ponoć, zagrebačko će nebo ukrasiti spektakularan vatromet, a nakon vatrometa slijedi tradicionalno obraćanje zagrebačkog gradonačelnika. Oko 00:15 nastupit će Hladno pivo, bend koji ove godine slavi 30 godina karijere.

  • Fuliranje

Ljubitelji house glazbe doći će na svoje na zagrebačkom Fuliranju na Strossmayerovom trgu. Jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenih labela i klupskih večeri – Defected zabavljat će posjetitelje do ranih jutarnjih sati. Zagrijavanje počinje 31. prosinca u 18 sati, a sve su dodatne informacije dostupne na Facebook događaju

  • Strossmayerovo šetalište 

Za sve kojima nedostaju ljeto (a pogotovo Ljeto na Strossu) i svirke dobrih bendova po gradskim ulicama, doček Nove godine na Strossu idealan je izbor. Prošle je godine, ističu organizatori, atmosfera na Strossu bila sjajna. Ove godine za dobru glazbu i još sjajniju atmosferu pobrinut će se bend Positivo. Program počinje oko 20 sati, a nastup benda očekuje se oko 22 sata.  

  • Europski trg

Osim Trga bana Josipa Jelačića, i Europski će trg biti domaćin jednog od zagrebačkih dočeka na otvorenom. U sklopu EUadventa posjetitelje će na Staru godinu zabavljati, kako ga nazivaju organizatori, legenda klupske scene – Eddy Ramich. Ako želite dočekati 2019. uz zvukove disca, elektronike, housea, soula, boogieja, jazza, latina i funka, dođite na Europski trg 31. prosinca u 22 sata. Dodatne su informacije dostupne na Facebook događaju.

  • Tomislavac 

Ako želite lagano uklizati u novu godinu, Ledeni park na Tomislavcu idealno je mjesto za doček. Organizatori ističu kako pripremaju nezaboravan koncert i brojna iznenađenja sve do zore, a od posjetitelja traže samo da povedu prijatelje i dođu dobro raspoloženi.

U Zagrebu je, kao i u drugim hrvatskim gradovima, program za doček na otvorenom bogat i gotovo svatko može naći nešto za sebe. 31. prosinca toplo se obucite, uputite se prema centru grada te dočekajte Novu godinu uz mnoštvo raspoloženih ljudi, sjajnu atmosferu i odlične besplatne koncerte. Novogodišnji vatromet ipak izgleda najljepše kada ga gledate iz prvog reda.  

FOTO: PIXABAY