LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bogat sportski, edukativni i zabavni program

Za spektakl na SCool Festu pobrinut će se Edo Maajka, Neno Belan i mnogi drugi

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr ponosno najavljuju najveći studentski festival SCool Fest u centru Zagreba.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr ponosno najavljuju najveći studentski festival SCool Fest u centru Zagreba.

Ovog mjeseca, četiri lokacije u centru Zagreba postaju mjesto najvećeg studentskog događanja godine Riječ je o SCool Festu 2016, studentskom festivalu koji se održava od 20. do 28. svibnja u Studentskom centru, SD Cvjetno naselje, SD Stjepan Radić i SD Ante Starčević. Očekuju vas razne sportske, zabavne i edukativne manifestacije te nekoliko velikih glazbenih imena na open air koncertima. Ulaz na sva događanja u sklopu festivala je besplatan, ali je potrebna registracija ulaznica.

SCool fest počinje 20. i 21. svibnja s Radićevim danima. Nemojte zaobići Studentski dom Stjepan Radić i proslavite dan doma. Obavezno sudjelujte u brojnim igrama i uživajte u zabavnim i plesnim izvedbama. Ne postoji bolje mjesto za otvaranje festivala od jedne od najvećih domskih zajednica u Hrvatskoj. Dobro društvo, zabava, smijeh i odličan provod su zagarantirani.

Kako bi festival uz hrpu zabave imao i edukativnu notu, pobrinuo se Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu koji najavljuje bogat trodnevni obrazovni program u SD Cvjetno naselje pod nazivom "Edukacijsko naselje". Tako vas od 22. do 24. svibnja očekuju zanimljive konferencije, paneli i edukativne radionice na kojima možete naučiti više o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, sustavu visokog obrazovanja i kvaliteti studiranja u RH te hrvatskom studentskom standardu u usporedbi s europskim. Očekuju vas brojni ugledni gosti iz svijeta poduzetništva i obrazovanja. Ulaznice rezervirajte klikom na poveznicu.

Kako bi u zdravom tijelu bio zdrav duh, pobrinut će se Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski akademski sportski savez. Pozivaju vas na Studentske dane sporta koji se tradicionalno održavaju u studentskom naselju Stjepan Radić. Odvijat će se 26. i 27. svibnja, a za vas se pripremaju brojne discipline poput popularnog Sveučilišnog futsal kupa, nogometa tri na tri, košarke i ostalih zanimljivih sportova. Za one koji nisu baš sportski tipovi, održat će se brojna zabavna natjecanja, poput skakanja u vreći i beer ponga.

Vrhunac SCool Festa svakako je dvodnevni zabavni spektakl u Studentskom centru, gdje vas čekaju odlični open air koncerti. Za početak, u srijedu, 25. svibnja s početkom u 20 sati nastupaju Edo Maajka i Neno Belan, a  zabava se nastavlja s RNB Confusion partyjem. U petak, 27. svibnja atmosferu će dodatno užariti Ljetno kino, Kuzma & Shaka Zulu, a party na tri floora trajat će dugo u noć. Ulaznice za koncerte morate rezervirati pomoću Entrio.hr sustava na službenoj stranici SCool Festa.

Finale SCool Festa je 28. svibnja na legendarnom studentskom partyiju, Šarijadi, koju organizira Domski Odbor studentskog doma dr. Ante Starčević, a kojim se obilježava blagdan svetog Ante. Osim večernje zabave, održat će se razna sportska natjecanja, a prijave za sudjelovanje šaljite u inbox Facebook stranice Šarijada.

Ovo je definitivno događaj o kojem će se pričati još jako dugo. Zbog velikog interesa, još jednom napominjemo, na vrijeme rezervirajte svoje ulaznice za edukativni i zabavni dio programa na službenoj stranici.

FOTO: SCOOL FEST